Concerte Rock

Editie speciala Drum Stage la Maximum Rock Festival 2014!

No City Studio si „Requiem for a drummer’s dream” vor organiza in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie) editia a doua a evenimentului Drum Stage.

Editia din acest an va purta numele de “Rares Bratu Edition” in memoria tobosarului trupei Wilder, plecat dintre noi la inceputul acestui an, la varsta de 18 ani.

Cu ocazia evenimentului va fi donat si setul de tobe achizitionat din banii stransi in urma celor doua concerte „Requiem for a drummer’s dream” ce au avut loc in 17 mai (Fabrica – Bucuresti) si 24 mai (Fiord – Targoviste). Suma stransa s-a ridicat la 3860 de lei.

“La Drum Stage vom incheia prima etapa a evenimentului caritabil Requiem for a drummer’s dream si vom face fericit un pusti caruia ii vom dona un set de tobe. Vrem sa mergem mai departe si sa ajutam cat mai multi tineri sa isi indeplineasca visul de a deveni muzicieni si de a duce mai departe pasiunea pe care Rares a avut-o pentru tobe si pentru muzica”, a spus Alex, initiatorul proiectului „Requiem for a drummer’s dream”.

La prima editie a Drum Stage au participat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu. Surpriza Drum Stage au fost demonstratiile si drum battle-urile oferite de Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride).

”Anul acesta continuam cu evenimentele dedicate tobosarilor si in pauzele dintre concertele de la Maximum Rock Festival vom face asteptarea fanilor mai placuta oferindu-le scurte momente in care muzicieni romani vor face demonstratii de percutie”, a spus Dragos Stanciu de la No City Studio Drum Stage este un concept muzical oferit de No City Studio pasionatilor de percutie si consta in reprezentatii ale unor tobosari romani si, daca se pastreaza traditia de anul trecut, a tobosarilor trupelor invitate sa cante in cadrul Maximum Rock Festival.

Detalii despre invitatii acestei editii vor fi anuntate in curand.

Reamintim ca, in perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I’m The Trip etc

25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:
– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
– prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
– a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.
Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top