Concerte Folk

Doru Stanculescu – 42 de ani de activitate artistica Concert aniversar

Doru Stanculescu aniverseaza 42 de ani de cariera muzicala printr-un spectacol ce va avea loc la Sala Radio, pe 7 februarie 2013. Cu aceasta ocazie va avea loc lansarea dublului album „Doru Stanculescu – de alaltaieri si pana ieri vol I si II” al carui producator muzical este Dan Andrei Aldea. Alaturi de “El Presidente” – asa cum este alintat de catre colegii de breasla – vor urca pe scena alti mari artisti ai momentului: Mircea Florian, Mircea Vintila, Horatiu Malaele, Grigore Lese, Mihaela Mihai, Zoia Alecu, Radu Gheorghe, Sorin Minghiat.

Accesul in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19:00, iar spectatorii vor fi invitati sa intre in arcada timpului muzical de catre Aniversatul insusi. Povestea celor 42 de ani va fi scrisa intr-un mod aparte pe scena Salii Radio…intr-o maniera care sa aminteasca de menirea muzicii folk: de apropiere, caldura, prietenie, iar cei prezenti vor simti si vedea lucrul acesta….

Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim.

Exista doua categorii de bilete, iar cei care doresc sa achizitioneze si dublul album o pot face si separat, in seara de concert, si prin intermediul pachetelor promotionale: bilet+album (albumul va fi inmanat la Sala Radio, la intrarea speciala destinata acestei categorii de public).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top