Concerte Rock

Desperado – Country rock made in Romania

Singura formație de country-rock din România vine la București, pentru o noapte  nebună de muzică, dans și distracție made in Romania!!! În Clubul Puzzle, invitatul special al nopții de 5 aprilie – trupa DESPERADO!

Desperado este singura formație de country-rock din România și s-a înființat în anul 1998. Trupa și-a luat numele după o celebră piesă a grupului EAGLES, grup care le-a influențat major destinele muzicale.  În limbaj anglo-american, termenul “desperado” este atribuit aventurierilor, scandalagiilor, oamenilor fără căpătâi, veșnic pe drumuri  și într-un permanent conflict cu cei din  jur. Având în vedere caracterele și comportamentele membrilor trupei în viața de zi cu zi, numele “DESPERADO” îi caracterizează foarte bine…

Am cazanul meu„,”Bețivan ratat„, „Lenea”, „La fel ca tata” – sunt câteva dintre hiturile de mare răsunet care au plasat trupa Desperado în topul preferințelor muzicale ale celor care știu să se distreze.

În 2002, 2006 și 2007 Desperado a participat la selecțiile Eurovision Song Contest. Ultimele 2 participări au marcat colaborarea cu interpretul norvegian de origine română Tony Poptamas, fapt care a atras o creștere substanțială de calitate și de box-office. La ediția Eurovision România 2007, Desperado și Tony Poptamas s-au clasat pe locul 2.

Pentru ca reprezentațiile de club să satisfacă gusturi diverse, trupa Desperado  are în repertoriu și piese internaționale semnate Eric Clapton, Eagles, Dire Straits, James Blunt, Queen sau Simply Red.

Componența trupei este:

Sandy ”The gun” Deac – vocal,chitara,keyboards,
Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitara
Edi ”Rider” Raita – voce, keyboards
Vlad “PG Suckermann” Spatar – bass, vocal
Janky “Yankee Joe” Zsolt – tobe
Ovidiu “Yezekill” Buhatel – manager, sound designer

Concertul va incepe la ora 22:30
Pretul biletului: 25 de lei

Bilete s-au pus în vânzare prin iabilet.ro

Achiziționarea biletului nu garanteaza loc. După achiziționarea biletului, vă rugăm să sunați la 077.21.300.600 pentru rezervarea locului la masa. Vă mulțumim!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top