Festivaluri internationale

DEF LEPPARD la Hellfest

În prima zi a festivalului HellFest, pe 21 iunie, 2013, cap de afiș va fi formația DEF LEPPARD, care se va reîntoarce în Franța după aproape șaptesprezece ani (o aparițe live a trupei în Paris datează din 20 octombrie 1996). Acest anunț este o binevenită surpriză pentru fanii francezi, deoarece trupa nu avea programat un tur în Europa în 2013. Publicul va avea oportunitatea să se bucure de fantasticul spectacol “Hysteria & More”, pe care cei de la DEF LEPPARD îl vor susține în această primăvară în Las Vegas, Nevada, la the Hard Rock Hotel & Casino.

La HellFest, DEF LEPPARD va împărți scena cu Whitesnake, Europe, Twisted Sister, Saxon și Helloween. Ca și ediția precedentă, HellFest va avea loc în frumosul oraș medieval Clisson (în vestul Franței, la 35 km de Nantes și la 400 km de Paris). Anul acesta sunt așteptate în jur de 120 000 de persoane.

Kiss, ZZ Top, Korn, Accept, Volbeat, Bullet for My Valentine și Danzig sunt alte nume de top din lista de 160 de trupe care sunt așteptate să concerteze pe cele 6 scene, în cele trei zile de festival HellFest, pe 21, 22 și 23 iunie,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top