Concerte Rock

Concertul Mercenary si Omnium Gatherum de la Bucuresti isi schimba locatie

Concertul MERCENARY si OMNIUM GATHERUM de pe data de 4 septembrie 2013 din Bucuresti, din Silver Church, isi schimba locatia.

Locatia initiala, The Silver Church Club, este inca in curs de renovare iar organizatorul a fost anuntat ca aceasta nu va fi gata pana la data evenimentului.

Din acest motiv, concertul s-a mutat la Kulturhaus, de pe Strada Sfanta Vineri nr. 4, Bucuresti. Kulturhaus este un club primitor si in voga, care cu siguranta le va oferi participantilor la concert aceleasi satisfactii sonice si de show ca locatia precedenta.

Biletele achizitionate la acest concert, pentru locatia The Silver Church, raman valabile fara nici o alta preschimbare a acestora.

Mercenary va prezenta in Romania noul material discografic intitulat „Through Our Darkest Days”, lansat in data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat „Beyond”, material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.

Alaturi de cele doua formatii pe scena din The Silver Church vor urca si formatiile ESSENCE (Danemarca) alaturi de NEUTRON (Romania).

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Reamintim ca ultimele bilete la pret promotional pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), asa ca grabiti-va daca vreti sa le mai prindeti!

 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

50 lei – pana la data de 03 sept. 2013
65 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top