Concerte Rock

Concert Septicflesh in Club Rockstadt

In prag de lansare a noului album, grupul elen Septicflesh revine in Romania pentru un show exclusiv ce va avea loc sambata, 24 mai in Club Rockstadt din Brasov.

Invitatia nu este intamplatoare. Una din cele mai bine primite trupe ale Rockstadt Extreme Fest 2013, Septicflesh au revenit cu un nou single – Order Of Dracul – inspirat din istoria lui Vlad Tepes, un moment excelent pentru a concerta in regiunea Transilvaniei.

Intitulat Titan, noul album Septicflesh include 10 piese inregistrate in studioul Devasoundz din Atena, Grecia si compuse alautri de Orchestra Filarmonica din Praga. Albumul este mixat si masterizat de Logan Mader (Gojira, Fear Factory, Cavalera Conspiracy).

‘Suntem epuziati dar mandri de rezultat. Am lucrat din greu cu Logan pentru a va oferi cea mai completa coloana sonora death metal. Piesele sunt pline de progresie si emotie, in timp ce soundul este agresiv si puternic. Am atins un nou nivel al muzicii extreme.’

Lansati in 1990, Septicflesh este la ora actuala cel mai important grup metal din Grecia si in acelasi timp una din cele mai apreciate trupe in scena metal din Romania. Cu 8 albume de studio lansate pana in prezent, Septicflesh si-au reinventat conceptul muzical odata cu lansarea albumului Communion (2008), calatorie muzicala ce a continuat apoi cu The Great Mass (2011), considerat drept apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamente simfonice, parti muzicale realizate in colaborare cu Orchestra Filarmonicii din Praga.

Concertul Septicflesh la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.

Pretul biletelor:
50 lei in perioada 25 aprilie – 23 mai
65 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului pe care le puteti gasi doar la intrarea in club.

Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro ( si metalhead.ro/bilete, la Clubul Rockstadt si in reteaua magazienlor Uman din toata tara:

– Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
– Cluj si Iasi: in Iulius Mall
– Timisoara: Uman Shop
– Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Link: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-septicflesh-pe-24-mai-la-club-rockstadt-brasov-986

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top