Concerte Rock

Concert NAZARETH – 22 august – Hard Rock Cafe Bucuresti

Vineri, 22 august, BestMusic Premium Concerts cu sprijinul METALHEAD, te invita la un concert de neuitat: Nazareth la Bucuresti. Legedara trupa britanica de hard rock, va canta “Love Hurts” din nou pe scena din Hard Rock Café! Dupa concertul sold out din 2012, scotienii revin cu un selist compus din piesele care i-au facut celebri dar si cu cateva piese noi de pe noul lor album ce va fi lansat anul acesta “ Rock’n Roll Telephone”

Bilete cu loc gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Uman, Senia, Perfect Tour : www.iabilet.ro/retea)

Bilete cu loc in picioare gasiti si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro (Diverta, Humanitas, Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Posta Romana etc..)

Daca ti-ai dori nu ai putea sa inventezi istoria acestei trupe! In varful carierei sale, Nazareth au vandut milioane de albume si zeci de milioane de bilete, niste adevarati pionieri ai rockului deveniti legende. Ca majoritatea numelor mari din muzica, Nazareth are origini umile, incepand sa cante prin cluburile scotiene la sfarsitul anilor 60 si reusind ca in doar cativa ani sa scoata un album care pana si in zilele noastre reprezinta o referinta clara pentru orice ascultator de rock: Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.

Pete Agnew a declarat “Exact inainte ca Guns N Roses sa se destrame, am avut sapte concerte in California si ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles si Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat sa cantam Love Hurts la nunta sa”.

Biletele pentru concertul Nazareth de la Bucuresti costa 60 de lei cu loc in picioare in fata scenei si 90 de lei cu loc la masa (numar limitat de bilete – fumatori sau nefumatori) si pot fi procurate dupa cum urmeaza:

– Online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice)
– In format fizic de la Hard Rock Café si din reteaua IaBilet: magazinele UMAN si SENIA si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele le gasiti online pe www.iabilet.ro)

De asemenea, vor fi puse in vanzare si 30 de bilete meet & greet care includ loc la masa si intalnire cu artistii si poster cadou pentru autograf, la pretul de 250 de lei!
In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei fara loc respectiv 100 de lei cu loc la masa, in limita locurilor disponibile.

Vino pe 22 august sa asculti pe langa celebra “Love Hurts” piese precum “Dream On”, “Hair Of The Dog”, “Holly Roller”,”Sunshine” sau “Miss Misery” alaturi de trupa care a scris istoria rockului international !

Un eveniment BestMusic, promovat de METALHEAD si recomandat de ROCK FM si Sunete
Parteneri: Rock Fm, Sunete, METALHEAD.ro, BestMusic.ro, eva.ro, Cinemagia, ziare.com, 220.ro,Trilulilu, Zonga, Ziarul Ring, InDoor Media, bucuresteni.ro, PORT.ro, Mixtopia, InOras, Urban.ro, Infomusic, iConcert, Maximum Rock, Let’s Rock, MusicNights, Traieste Muzica si Times New Roman

Pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top