Concerte Rock

Concert MARFAR in 17 Mai in Clubul ROUTE 66

Incet, incet, dar cu multa maiestrie, din 2003 si pana in prezent cei din trupa Marfar si-au croit drum in peisajul musical autohton si au reusit sa-si cladeasca un nume sonor.

Debutand  cu piesa “Las-o ba, ca merge asa (parerea mea)“,piesa ce a rasunat mult timp pe posturile de radio din toata tara,  trupa Marfar a fost pe buzele tuturor pasionatilor de muzica buna. Ulterior, trupa a decis sa abordeze si piata de cover-uri, avand grija sa nu neglijeze compozitiile proprii.

În perioada  2008–2012  trupa a făcut parte din echipa emisiunii Danutz S.R.L. difuzată de TVR si prezentata de Dan Bittman, cunoscutul solist al formatiei Holograf.

Cu o experiență muzicală de 11 ani, Marfar are un portofoliu consistent  de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco și balade până la rock-ul anilor ’80, repertoriul  trupei Marfar este unul  versatil, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment , de la concerte in aer liber pana la evenimente caritabile, petreceri corporate si chiar concerte in deschiderea unor trupe prestigioase.

Marfar va invita la Clubul ROUTE 66 sa-i ascultati si sa va distrati!

Componenta:

Tonina Tarnosche  – solist vocal
Cosmin Farcas – solist vocal
Mirel Cumpnas – chitara
Dragos Pitaru – bass
George Statescu – pian
Valeriu Neamtu –tobe

https://www.facebook.com/events/1486280701583712/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top