Concerte Rock

Concert dAdA in ROUTE 66

Va asteptam vineri, 16 mai, in Club ROUTE 66, sa ne distram pana dimineata. Este seara exclusiva The dAdA, unde tinerii vor canta toate piesele care i-au adus in inimile voastre si cateva in plus!

Dupa ce şi-au surprins fanii cu videoclipurile pieselor „Geamul Potrivit” si „GPS”, feat-ul cu Zhao, baietii de la The dAdA au filmat videoclipul pentru piesa „Love pe lovele”, o melodie de vara si cu dor de… duca

In stilul caracteristic, energic si pozitiv, Septimiu, Mihai, Theo si Bobby, canta despre dragoste si despre faptul ca aceasta inseamna mai mult decat banii.
„Fetele trebuie sa inteleaga ca pentru a fi o doamna, nu este nevoie de multi bani. Stilul este ceva cu care te nasti, nu ceva ce cumperi”.

The dAdA vor canta single-urile deja cunoscute – Geamul potrivit, GPS, Ne doare la, Banii mei, dar si multe coveruri. Pregatiti-va de trei reprize de muzica buna si de energie.

Accesul in locatie se face de la ora 21,00 , biletele costa  10 RON, iar, pentru cei ce se orienteaza mai greu, adresa de pus pe ”GPS” / de spus taximetristului / de investigat pe Google Maps este: str. Calea Victoriei, nr. 48-50, sector 1, Bucuresti.

REZERVARI: 0735 350 350

Fiti relaxati, fiti nebuni, fiti sinceri! Fiti dAdA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top