Concerte Rock

Concert Cristi Minculescu – Istoria rock-ului in 90 de minute la Hard Rock Cafe

Sprint Media si METALHEAD.ro va invita joi, 25 aprilie 2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu legendara fosta voce a trupei Iris, CRISTI MINCULESCU.
Veti avea parte de un concept s de un show cu totul si cu totul special din partea lui Cristi: “Istoria Rockului in 90 de minute”, in premiera la Hard Rock Café !
Puteti cumpara bilete la concertul lui CRISTI MINCULESCU dupa cum urmeaza:
– Cu 40 de lei acces normal cu loc la masa si 60 de lei VIP (cu loc in fata scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , www.metalhead.ro/bilete/ si pe aplicatia de mobil Cinemagia
– Cu 50 de lei respectiv 70 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului
Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro!

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP)va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 – 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.

Parteneri Media: Sapte Seri, ROCK FM, Bestmusic.ro, infomusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro eva.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro, METALHEAD.ro si trilulilu.ro.

Organizatorul ofera 6 bilete din categoria ACCES NORMAL persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top