Noutati

Bilete EXIT Serbia

MyTicket.roprimul serviciu online de ticketing din tara noastra este in prezent singurul distribuitor al biletelor pentru EXIT, colaborarea cu festivalul din Serbia incepand in urma cu patru ani.

Desfasurat in perioada 10-14 iulie la Novisad, in SerbiaEXIT este unul dintre cele mai apreciate festivaluri internationale, fiind de altfel premiat in cadrul galei UK Festival Awards 2007 cu cel mai ravnit trofeu al industriei de profil: Best Overseas Festival. Printre artistii confirmati in cadrul editiei din acest an se numara: Atoms for Peace (trupa din care fac parte Tom Yorke – Radiohead si Flea – Red Hot Chili Peppers), Snoop DoggBloc PartyDubfireDj Fresh live, alte nume urmand a fi anuntate in curand. In Romania, biletele pentru EXIT se pot achizitiona fie online, exclusiv de pe MyTicket.ro, fie din retelele magazinelor de specialitate afiliate site-ului (reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, Sala Palatului), la preturi ce variaza intre 282 si 410 lei.

Inceputa in urma cu patru ani, colaborarea cu festivalul EXIT pentru distributia de bilete in tara noastra se realizeaza in exclusivitate prin intermediul site-ului MyTicket.ro. De-a lungul colaborarii, cateva mii de fani si-au achizitionat bilete direct de pe portalul romanesc, MyTicket.ro fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori din zona de Sud-Est a Europei.

 

Despre MyTicket.ro

Lansat in urma cu sapte ani, MyTicket este primul serviciu profesionist din Romania dedicat vanzarii online a biletelor de spectacol.

De la data lansarii, MyTicket a beneficiat de peste 2.000.000 de cumparatori interesati de bilete pentru o gama variata de spectacole, unele dintre ele unice in Romania. Cateva exemple sunt: MadonnaDepeche Mode,Lady GagaRed Hot Chili PeppersRolling StonesMetallicaGeorge MichaelIron MaidenLeonard CohenShakiraMuseLenny KravitzPlaceboStingBuena Vista – The Havana LoungeJose Carreras,Massive AttackVonda Shepard, precum si festivalurile B’ESTFEST Summer CampArtmaniaCoke Live sau Stuffstock.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top