Noutati

Changing Skins spune "Prezent!" la B'estfest 2012

Formatia CHANGING SKINS spune “Prezent!” la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa: B’estfest, eveniment ce se va desfasura in perioada 6-8 iulie 2012, in localitatea Tunari de langa Bucuresti.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din Horatiu – voce, Stefan – chitara, programming Raluca – tobe si Adi – bas.

Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C,  KREATOR, MESHUGGAH, MOONSPELL, Changing Skins, Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpati, Selectro si The MOOoD, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina.

Horatiu – voce: “Cred ca B’estfest este un standard pentru mica industrie muzicala din Romania. Pentru Changing Skins a fost o tinta pe care am setat-o inca de mult in mintile noastre. Am incercat sa muncim cat de mult putem pentru a atrage atetia organizatorilor si a iubitorilor de muzica. Se pare ca efortul nostru este rasplatit si acest lucru ne bucura enorm! Suntem nerabdatori sa urcam pe scena festivalului!” 

Stefan – chitara: ”B’estfest este unul dintre cele mai mari festivaluri din Romania la care mi-am dorit foarte mult sa cant si iata ca am ocazia sa o fac in cest an, lucru care ma bucura foarte mult. Deasemenea sunt curios sa vad reactia publicului.Vom canta si piese noi care vor figura pe primul nostru album, album ce va fi lansat in toamna”. 

Adi – bas: “In niciun caz nu trebuie sa ne ratati anul asta la B’estfest pentru ca mergem ~ALL IN~! Mi-e dor de corturi, soare si multa muzica buna… Let the summer of rock’n’roll begin!”

Raluca – tobe: “Participarea la acest festival ma bucura enorm, deoarece putem sa prezentam unui public mai larg piesele noastre. Pentru mine B’estfest inseamna si o rasplata pentru activitatea depusa in ultima perioada,care a fost extrem de incarcata”. 

Programul complet al evenimentului va fi anuntat in scurt timp.

In paralel cu pregatirile pentru B’estfest, Changing Skins finalizeaza primul material discografic preconizat sa apara la inceputul lui septembrie 2012.

Pana la urmatoarea intalnire, Horatiu, Stefan, Adi si Raluca va invita sa urmariti primele doua videoclipuri oficiale ale formatiei:

http://www.youtube.com/watch?v=x2Z-6TLNoXE&feature=player_embedded

Noul videoclip semnat Changing Skins, intitulat “Deeper and Deeper”, este unul dintre cele mai incitante clipuri produse pana in acest moment de catre o formatie autohtona. Acesta, desi a fost restrictionat de catre Youtube, poate fi vizionat mai jos:
http://www.maximumrock.ro/stiri_Changing_Skins_spune_Prezent_la_Bestfest_2012.php 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top