Noutati

Changing Skins a terminat inregistrarile pentru albumul de debut

Membrii trupei CHANGING SKINS au terminat inregistrarile pentru primul album, material ce este programat sa apara in luna octombrie. In momentul de fata piesele sunt masterizate intr-un studio din Grecia.
Albumul se va numi “Changing Skins”, va contine 10 piese si va fi produs pe CD, intr-un format multimedia. De pe acesta nu vor lipsi piesele care au ajuns deja cunoscute publicului: “Lady Hoax”, “Ain’t Worth It”, “Baby”, “Perfect Foes”, “Hot Core” sau “Deeper and Depper”.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din Horatiu – voce, Stefan – chitara, programming Raluca – tobe si Adi – bas.

Formatia Changing Skins spune “Prezent!” la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa: B’estfest, eveniment ce se va desfasura in perioada 6-8 iulie 2012, in localitatea Tunari de langa Bucuresti, formatia fiind programata sa sustina un recital duminica, 8 iulie 2012, pe scena Romanian Future Heroes.

Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C,  KREATOR, MESHUGGAH, MOONSPELL, Changing Skins, Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpati, Selectro si The MOOoD, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina.

Horatiu – voce: “Cred ca B’estfest este un standard pentru mica industrie muzicala din Romania. Pentru Changing Skins a fost o tinta pe care am setat-o inca de mult in mintile noastre. Am incercat sa muncim cat de mult putem pentru a atrage atetia organizatorilor si a iubitorilor de muzica. Se pare ca efortul nostru este rasplatit si acest lucru ne bucura enorm! Suntem nerabdatori sa urcam pe scena festivalului!” 

Stefan – chitara: ”B’estfest este unul dintre cele mai mari festivaluri din Romania la care mi-am dorit foarte mult sa cant si iata ca am ocazia sa o fac in cest an, lucru care ma bucura foarte mult. Deasemenea sunt curios sa vad reactia publicului.Vom canta si piese noi care vor figura pe primul nostru album, album ce va fi lansat in toamna”. 

Adi – bas: “In niciun caz nu trebuie sa ne ratati anul asta la B’estfest pentru ca mergem ~ALL IN~! Mi-e dor de corturi, soare si multa muzica buna… Let the summer of rock’n’roll begin!”

Raluca – tobe: “Participarea la acest festival ma bucura enorm, deoarece putem sa prezentam unui public mai larg piesele noastre. Pentru mine B’estfest inseamna si o rasplata pentru activitatea depusa in ultima perioada,care a fost extrem de incarcata”.

Pana la urmatoarea intalnire, Horatiu, Stefan, Adi si Raluca va invita sa urmariti primele doua videoclipuri oficiale ale formatiei:

http://www.youtube.com/watch?v=x2Z-6TLNoXE&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=eamTHdbmm44&feature=player_embedded

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top