Concerte Rock

CATEGORIA III DE BILETE LA CONCERTUL GREGORIAN ESTE SOLD OUT!

Biletele din categoria III, cele la pretul de 59 de lei, pentru concertul GREGORIAN, de pe data de 16 mai, de la Sala Palatului, sunt in acest moment SOLD OUT! Au ramas in vanzare biletele la categoria I (199 de lei) si categoria II (99 de lei).

Portile se vor deschide de la ora 19.00 iar evenimentul va incepe de la ora 20.00!

Va reamintim ca Amelia Brightman (n.1979), sora mai tanara a celebrei soprane de classical crossover, Sarah Brightman, soseste la Bucuresti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte. Alaturi de Amelia va mai urca pe scena si Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Romanii au talent”, acesta fiind primul concert GREGORIAN din Romania si ultimul, totodata, pentru o lunga perioada de timp.
Frank Peterson a decis ca acest proiect sa ia o pauza pe termen nelimitat, sperand sa revina cu o idee super interesanta peste cativa ani.

La inceput, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinta “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo – Enigma. Sub acest concept au inregistrat albumul Sadisfaction cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (sotia lui Frank Peterson de la acea data) si Birgit Freud. Oricum, a fost singurul album in acest stil, ce dupa ani a condus la ceea ce multi dintre noi cunoastem: albumele Masters of Chant. In 1998, Peterson si echipa lui formatata din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau and Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarandu-se sa pasesca pe zona cantecelor in stil gregorian. Selectia cantecelor era foarte stricta. Pentru fiecare album piesele au fost atent selectionate, aceasta pe langa melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman si Carsten Heussman. Doisprezece vocalisti au fost angajati sa inregistreze piesele intr-o atmosfera bisericeasca, pentru ca sunetul sa fie unul cat mai aproape de adevar.

“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.

Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

• Categoria I – 199 lei
• Categoria II – 99 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

eventim.ro;
iabilet.ro;
bilete.ro;
myticket.ro;
bilet.ro;
startickets.ro si ticketstore.ro;
salapalatului.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top