Noutati

Castiga 10 afise cu autografele formatiei Apocalyptica!

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revistaMaximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Poti castiga unul din cele 10 afise color cu autografele formatiei Apocalyptica (afis marimea 70×100 cm) daca intri pe pagina noastra de FACEBOOK si dai “Like” la aceasta dupa care postezi afisul concertului pe pagina ta de Facebook, la sectiunea Wall, impreuna cu doua randuri care sa includa si “Apocalyptica – 13 mai, Bucuresti (http://www.romanianrockmeeting.ro )”. Aduna cat mai multe like-uri / comentarii si noi te premiem!
Poti castiga unul din cele 10 afise indiferent daca ti-ai achizitionat sau nu bilet la concert.
Afisele se ridica in ziua concertului de la intrare, pentru cei din Bucuresti, iar cei din provincie vor primi afisul prin posta.


Castigatorii vor fi anuntati in data de 5 mai 2012

Maine (20.04.2012) este ultima zi in care noi iti returnam banii pe biletele achizitionate!

Cumpara in perioada 11.04 – 20.04.2012 un bilet pentru Romanian Rock Meeting / concert Apocalyptica si intri automat intr-o tragere la sorti care va avea un premiu ce consta in returnarea banilor pe 10 biletele de concert.
Banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in locatia de concert.
La intrare persoanele castigatoare vor prezenta un act de identitate si biletul cu codul de bare castigator.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

 

In picioare

85 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
95 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

 

Tribuna

95 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
110 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

 

VIP:
250 lei – doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

 

Eveniment organizat cu sprijinul: Ursus, X-Lab Solutions, Stalinskaya.

 

Parteneri Media:
Metalhead.ro, Metalfan.ro, Lets’rock.ro, Iconcert.ro, Welcome2cluj, Rockstage.ro, Radio Nord Est Iasi,Rockpolis Media, Eventim.ro, Blackhawk Security,


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top