Concerte Rock

Blues Guitar wonder kid – Alex Musat & band

La 19 ani, Alex Muşat este deja cunoscut în rândul artiştilor români pentru modul în care cânta la chitară, pentru vocea bine calibrată pentru blues și pentru concertele pe care le susține ca un adevărat veteran al genului. Este elev la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa şi a fost invitat la mai multe emisiuni, pe posturile naţionale de televiziune.

Pe 10 februarie, într-o formulă de trio alături de Claudiu Purcărin și Sebi Joo, veți putea să-l vedeți și să-l auziți pe Alex Mușat în Clubul Puzzle din București.

Iată și cîteva informații despre acest tânăr care poartă apelativul „Blues Guitar wonder kid„!

Alex Muşat spune că a deprins pasiunea pentru chitară acasă. „În ultima vreme studiez foarte mult singur şi îmi place foarte mult. Mă simt atras de stilul ăsta de muzică, chiar dacă ştiu că nu e foarte cunoscut pe la noi, dar mă regăsesc în muzica blues, country şi rock’n’roll”.

La 16 ani, selectat pentru finala la „Britain’s got talent”!

Talentul lui Alex Muşat a fost recunoscut şi în Mare Britanie. Alexandru Muşat chitarist de blues extrem de talentat, a participat anul trecut la preselecţia concursului „Englezii au talent”, dar deşi a fost selectat pentru a ajunge în finală nu s-a putut din cauza unor detalii tehnice. „Am trecut de toate fazele preselecţiei şi trebuia să ajung în finala cu juriu, dar nu eram rezident în Anglia şi regulementul spune că doar cei care au domiciliul acolo pot participa la concurs. Nu am ştiut asta şi nu se putea modifica regulementul doar pentru mine„, spunea tânărul chitarist într-un interviu pentru Adevărul.

Recent, Alex Muşat a fost invitat la emisiunea „Garantat 100%”, unde l-a impresionat pe realizatorul emisiunii, Cătălin Ştefănescu dar şi pe invitaţii acestuia. „Cineva din lumea noastră mi-a spus că este un chitarist bestial, un chitarist foarte, foarte bun„, a spus realizatorul emisiunii. „O să facă ravagii Alex Muşat şi colegii lui, în rândul populaţiei feminine. Dar nu asta e problema, problema e că parcă am fost la School of Rock, parcă am fost în altă lume„, a mai spus Ştefănescu după un scurt recital al lui Alex.

Iată un fragment muzical: Don’t let me down – http://www.youtube.com/watch?v=3IB1uLerHLQ

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet: 25 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top