Concerte Rock

BLACK TUSK (USA) / ROADKILL SODA (Romania) – live@Control

Miercuri 2 iulie, BLACK TUSK va concerta la Bucuresti, in cadrul singurului show din Romania, in club Control din Bucuresti (str. Constantin Mille nr. 4). In deschiderea concertului va evolua singura trupa autohtona cu adevarat stoner metal, ROADKILL SODA, una dintre putinele trupe romanesti care au avut o evolutie asemanatoare cu cea a trio-ului american.

Concertul Black Tusk / Roadkill Soda din Bucuresti, este o productie Axa Valaha Productions & Ribcage Booking, cu sprijinul The Invisible Guest, Dhope Design si Control Club.

Axa Valaha Productions & Ribcage Booking au incercat intotdeauna sa ofere publicului autohton aparitii in premiera in Romania ale unor trupe mai noi sau mai vechi, fara a ramane vreodata inchistati in tiparele impuse de diverse curente, asa ca nu e nicio surpriza ca cei doi promoteri bucuresteni au decis sa aduca in premiera, pentru prima data live la Bucuresti, una dintre noile revelatii ale scenei americane de metal new age, BLACK TUSK.

Facebook event
Open doors: 21.00h
Intrare: 25 / 30 lei

Sala Berlin/ Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

*** Biletele pentru acest concert vor fi disponibile doar in seara evenimentului, la intrare. Pretul biletelor va fi de 25 de lei pentru primele 50 de bucati, disponibile numai pana la ora 21.00. Ulterior pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

_ _ _

Black Tusk

Orasul Savannah din statul american Georgia se contureaza a fi pentru curentul sludge stoner metal si hardcore punk ceea ce Seattle a reprezentat pentru grunge in urma cu 25 de ani. Astfel, Savannah a oferit deja scenei metalice internationale doua dintre cele mai importante nume ale ultimului deceniu, pe Kylesa si Baroness si, incepand din 2005, pe BLACK TUSK, acest “heavy metal power trio” care respecta intru totul povestea trupelor nord americane de succes, locuiesc pe aceeasi strada din Savannah, fiecare are un background serios in zona independenta de punk si crustcore, astfel ca primul EP semnat de Black Tusk a fost lansat la doar cateva luni dupa formarea trupei, material urmat de lansarea primelor doua albume, “The Fallen Kingdom” si “Passage Through Purgatory”, ambele sub egida indie labelului local Hyperrealist Records, inainte ca trupa sa semneze in 2009 cu una dintre cele mai importante case de discuri americane din prezent, Relapse Records. De asemenea, in buna traditie a scenei punk hardcore din perioada de glorie, Black Tusk au participat la lansarea mai multor albume split cu trupele ASG, The Holy Mountain si Fight Amp, toate lansate in 2009, inainte de semnarea contractului cu Relapse, care a adus trupa in atentia scenei internationale odata cu lansarea albumului “Taste of Sin” din 2010.

Trio-ul invincibil din Savannah, care isi descrie muzica drept “swamp metal” si de a caror imagine se ocupa John Deyer Baizley, frontmanul trupei Baroness, concerteaza peste tot in lume, in vara lui 2014 urmand sa apara pentru prima data in zona Balcanilor, mai multe showuri fiind deja confirmate in Ungaria, Serbia, Bulgaria, Grecia si Romania la sfarsitul lunii iunie, respectiv inceputul lui iulie 2014.

www.facebook.com/BlackTusk
_ _ _

RoadkillSoda este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si “beards, booze, naked chicks and good vibes”. Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock ‘n’ roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic.

Bucurestenii readuc pe scena stilul old-school cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY. “Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring” este tema ce se regaseste in melodiile RoadkillSoda.

EP-ul de debut „A Fucked Up Trip Gone Bad”, un live recording din sala de repetitii a iesit la lumina in 2011 sub labelul Asiluum. In aprilie 2013, formatia de ”stoner rock” RoadkillSoda a lansat cel de-al doilea material discografic intitulat „Oven Sun”.

 

RoadkillSoda inseamna:

Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) – voce;

Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51, ex-Luna Amara) – chitara;

Victor “Vava” Ferezan (Tep Zepi) – bas;

Alex “Para” Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) – tobe.

 

Facebook: http://www.facebook.com/RoadKillSoda

Youtube: http://www.youtube.com/RoadkillSoda

Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, ROCK FM , Radio România Cultural, Radio România București,   ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, SUNETE, Academia Catavencu, Adevărul,  VICE,  Decât o Revistă, ALL HOLLOW, Catavencii,  TATAIA, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică,  IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro,  121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket,, nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top