Festivaluri

B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012

 

Cea de-a sasea editie a festivalului B’ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul laucului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. B’ESTFEST va pastra conceptul de “Summer Camp”, urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat „parc de distractii” cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

“Reactiile pozitive de dupa editia din 2011 ne-au convins ca am luat decizia buna mutand B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca unui festival ii sta bine la iarba verde, langa camping, cu multa muzica buna pana dimineata, oameni tineri, frumosi si pusi pe distractie. Ne bucura faptul ca publicul roman a inteles ca un festival este o adevarata experienta, nu doar o insiruire de concerte” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6-8 iulie, in B’ESTFEST Park – aceeasi locatie din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul acesta, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen! De asemenea, primul nume confirmat in programul B’ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al thrash-metal-ului european.

Artistii confirmati pana in prezent sunt:

Vineri, 6 iulie: Garbage, The Qemists Stanton Warriors, Milow, Kreator si Moonspell

Sambata, 7 iulie: Selah Sue, Mala Vita Modestep (live), , si Obituary.

Duminica, 8 iulie: Pulp, Caro Emerald, Andy C, Dope D.O.D, Skindred, Tristania si Meshuggah.

Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului.

Biletele sunt disponibile incepand cu data de 1 februarie si pana pe 15 martie atat online pe www.MyTicket.ro cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei. Promotia este valabila pana pe data de 15 martie.

Incepand cu 1 martiei, pana pe 15 martie, biletele de o zi vor putea fi achizitionate in promotia „early bird” la pretul de 95 lei, cu aproape 25% discount fata de biletul intreg. Dupa aceasta perioada, biletele de o zi vor costa 125 lei, urmand ca la intrarea in zona de festival, in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile la pretul de 150 lei.

 

Update:

Concert Moonspell B’ESTFEST  SUMMER CAMP

Concert Slayer B’ESTFEST  SUMMER CAMP

Concert Pulp B’ESTFEST  SUMMER CAMP

Primavara-aduce-o-noua-confirmare-la-bestfest-summer-camp

Foreign-beggars-fac-incalzirea-pentru-bestfest-cu-un-pre-party-de-zile-mari

Concert Skindred si Tristania B’ESTFEST  SUMMER CAMP

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top