Concerte Rock

B’ESTFEST Summer Camp din nou printre cele mai apreciate festivaluri din Europa: nominalizat la European Festival Awards!

Dupa ce a fost selectat recent printre cele mai bune evenimente la categoria Best Overseas Festival din cadrul UK Festival AwardsB’ESTEFST Summer Campprimeste o noua nominalizare, de aceasta data din partea European Festival Awards, la categoria Best Medium-Sized Festival. Fanii evenimentelor aflate in competite isi pot vota favoritele pana la data de 7 noiembrie.

Seria reusitelor internationale ale B’ESTFEST Summer Camp continua toamna aceasta cu o noua nominalizare pentru unul dintre cele mai ravnite trofee ale industriei de profil din Europa, acordate de European Festival Awards. B’ESTFEST a fost selectat printre finalistele categoriei Best Medium-Sized Festival, alaturi de alte cateva festivaluri precum Balaton Sound (Ungaria)Melt! (Germania),Outlook (Croatia) sau Warriors Dance (Serbia). Procesul de votare este deschis publicului pana pe data de 7 noiembrie, pe site-ul evenimentului:eu.festivalawards.com/vote, fanii B’ESTFEST putand la randul lor sa sustina singurul festival autohton aflat in competitie la categoria Best Medium-Sized Festival.  Cei care voteaza au astfel sansa de a castiga un iPad 3, precum si 2 bilete VIP la unul dintre festivalurile declarate castigatoare. Pe 12 noiembrie vor fi comunicate primele 10 festivaluri clasate la fiecare categorie, dupa votul publicului, urmand ca pe 9 ianuarie 2013 sa fie anuntati castigatorii, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Groningen, in Olanda. Organizat in colaborare cu Yourope (asociatia festivalurilor din Europa) si Eurosonic Nooderslag (festivalul de show-case recunoscut ca o rampa de lansare pentru tinerii artisti), European Festival Awards a avut prima editie in 2009, B’ESTFEST primind prima sa nominalizare in acelasi an.

Gandit ca un adevarat oras in miniatura, B’ESTFEST Summer Camp s-a intins vara aceasta pe o suprafata de aproximativ 30 de hectare, gazduind nu mai putin de 7 scene, un parc de distractii si o multime de alte activitati creative dedicate publicului sau. Filmari si fotografii sunt disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de FacebookTwitter si Flickr ale evenimentului.

B’ESTFEST Summer Camp mai poate fi votat si aici (www.festivalawards.com/vote) pentru Best Overseas Festival in cadrul UK Festival Awards, pana pe 31 octombrie.

 

 

B’ESTFEST Summer Camp 2012 prezentat de TimeLapsus.ro – video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top