Noutati

Activitati sportive in aer liber la B’ESTFEST Summer Camp 2013!

B’ESTFEST Summer Camp este din ce in ce mai aproape, cel mai asteptat festival al verii pregatindu-se pentru aceasta vara cu nenumarate activitati sportive, dupa cum si-a obisnuit deja fanii de-a lungul ultimelor editii. Pe langa competitia Dirt On Fire desfasurata de burn, amatorii de sporturi in aer liber se vor putea delecta cu diferite activitati pana la inceperea concertelor: de la human bowling, la aerotrim si slackline, plus competitii de frisbee sau baschet desfasurate pe terenurile aduse de Sport Arena. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

La B’ESTFEST nimeni nu se plictiseste! Activitatile din cadrul festivalului sunt pentru toate varstele si toate gusturile, fie ca vrei sa citesti o carte, sa stai tolanit pe iarba sau sa faci sport… mai mult sau mai putin extrem. Pe langa deja celebrul slackline, adus de echipa Gibbon Slackline Romania, unde cei care vor sa experimenteze acrobatii pe sfoara pot invata sa-si tina echilibrul direct de la specialisti, va exista o zona unde cei interesati pot incerca mini-segway-urile Robin M1 (tarif: 10 lei/5 minute), aerotrimul (tarif: 10 lei/ 5 minute) sau pista cu popice gigant – Human Bowling (tarif 5 lei/3 aruncari). Totodata, in cadrul Sports Area, va exista si un teren de Frisbee, adus de Bucharest Ultimate via incubator107 unde cei prezenti vor putea participa la diferite jocuri si competitii cu frisbee. Nu vor lipsi nici terenurile de baschet aduse de Sport Arena care in anii trecuti au fost un adevarat punct de atractie pentru cei prezenti in cadrul festivalului.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii! Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale (pana pe data de 30 iunie), atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Dupa data de 1 iulie, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 199 lei (abonament), 99 de lei (bilet de o zi), respectiv 40 de lei (voucher de camping). Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17:00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16:00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18:00.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top