Concerte Rock

BENETONE Band în The Bankers – concert de retragere pentru Thomas

Săptămâna aceasta începem weekend-ul cu un concert special, într-unul din locurile foarte dragi nouă, The Bankers. După 3 ani extraordinari și multe momente frumoase împreună, Thomas, toboşarul nostru a decis ca este momentul să ofere bețele și scaunul de toboșar al trupei lui Edi, un tânăr ale cărui calități muzicale îi reamintesc lui Thomas de tinerețe. Deşi a decis retragerea de pe scena muzicală, o să mai aveți ocazia să-l vedeți alături de noi pe Thomas la concertele aniversare cu care v-am obișnuit în fiecare primăvară. MULŢUMIM, Thomas!

Orice final de drum este şi un nou început. Ambele merită sărbătorite cu o reprezentație incendiară de rock clasic. Unde altundeva decât în pubul în care petreci timp de calitate şi în care aţi putut să îi vedeţi măiestria la tobe a lui Thomas de nenumărate ori? Aşadar, vineri 11 octombrie 2013 te aşteptăm în The Bankers din București (Strada Șelari, nr. 15), la concertul de retragere a lui Thomas! El şi băieții de la BENETONE îți vor oferi un show pe cinste, te vor face să vibrezi pe ritmuri de classic rock cu piese din repertoriul AC/DC, Guns N’Roses, Bon Jovi, Dire Straits, Kings of Leon sau Eric Clapton.

Te aşteptăm să îl aplaudăm pe Thomas mai tare ca oricând! INTRAREA ESTE LIBERĂ! Pentru ați rezerva o masă la eveniment poti suna la numărul de telefon 0757.435.837. Ne vedem vineri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top