Festivaluri

BEHEMOTH (Polonia) – confirmare de senzatie la Rockstadt Extreme Fest 2014

Muzicienii de la BEHEMOTH, consideraţi in acest moment regii metalului extrem şi cei care dau tonul în noua eră a scenei de profil, vor concerta in Romania la Rockstadt Extreme Fest.

Organizatorii declară: “suntem încântaţi să oferim spectatorilor o prezenţă atât de apreciată şi să îmbogăţim palmaresul festivalului cu BEHEMOTH – trupa momentului pe scena mondială de metal extrem!”

BEHEMOTH şi-a făcut intrarea pe scena death-black în anul 1991 şi de atunci continuă să fie o prezenţă sfidătoare, ce încalcă în permanenţă convenienţele sociale şi muzicale, în căutarea celor mai percutante mijloace de exprimare.  Revolta împotriva oricăror îngrădiri, setea fundamentală de libertate şi indubitabila vituozitatea tehnică, îi transformă pe muzicienii de la BEHEMOTH în vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală.

Discografia formaţiei include peste 10 materiale full length, dintre care Satanica (1999), constituie un punct de răscruce în cariera formaţiei, fiind albumul ce a contribuit fundamental la afirmarea trupei dincolo de ocean.

Cea mai recentă realizare vizuala a formaţiei, videoclipul „Blow Your Trumpets Gabriel,” lansat la finalul anului 2013 este, potrivit solistului, Nergal,: “o manifestare a voinţei artistice neîngrădite, prin care îndrăznim să trecem dincolo de limitările genului heavy metal”  Cât despre albumul “The Satanist”, pe care piesa se regăseşte şi care a fost deja lansat, Nergal a declarat că: “reprezintă nevoia noastra nemuritoare de eliberare şi iubirea pentru libertate în toate aspectele vieţii.”

The Satanist este în acest moment considerat drept unul din cele mai importante şi marcante albume metal din ultimii ani, o declaraţie muzicală şi conceptuală notată cu punctaj maxim de către toate publicaţiile de specialitate şi nu numai. Este unul din puţinele albume care a primit o recenzie în celebrul cotidian The Guardian.

Showurilor BEHEMOTH sunt adevărate demonstraţii voinţă de neclintit, determinare şi forţă viscerală. Publicul din România va fi martor la un festin brutal, primitiv şi demonic, presărat cu imnuri eretice izvorâte parcă din adâncurile iadului, la Rockstadt Extreme Fest.

Coponenţa BEHEMOTH este următoare:

Orion – bass

Nergal – voce & chitară

Inferno – tobe şi instrumente de percuţie

Seth – chitară & backing vocals

Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din România, îşi continuă parcursul cu ediţia din 2014. Aceasta va avea loc în perioada 14 – 16 august la Râşnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja în vânzare, la următoarele categorii de preţ:

1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei

14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artiştii, abonament pentru ediţia din 2015 + tricoul festivalului.

OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern şi ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanică a genului punk, sunt celelalte nume deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Până în acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franţa) şi BORN FROM PAIN (Olanda).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Diverta, şi online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete şi Eventim.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top