Concerte Rock

AMORPHIS – Under The Red Cloud World Tour – pe 3 aprilie la Bucuresti

Dupa ce au fost headlinerii festivalului Metalhead Meeting in 2015, finlandezii de la Amorphis se intorc la Bucuresti anul viitor pe 3 aprilie la Arenele Romane (cort incalzit), pentru a ne prezenta cel mai recent album al trupei: „Under The Red Cloud” dar si hiturile care i-au facut celebri de atatia ani, in cadrul unui show de peste 90 de minute. Vom reveni cu mai multe detalii in curand.

Formata in 1990, trupa finlandeză Amorphis a avut o ascensiune rapida pe scena metalului international, stilul abordat la inceput fiind death metal, insa, o data cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat catre progresiv metal sau folk metal.

Amorphis au revenit cu al 12-lea material de studio dupa o pauza de 2 ani. Albumul ‘Under The Red Cloud’ a fost lansat pe 4 septembrie si a fost si este indelung laudat de presa de specialitate. Fara niciun dubiu este albumul anului in Finlanda, reusind sa detroneze trupe precum Nightwish, Children Of Bodom sau Stratovarius in ochii criticilor muzicali. Comparat deseori cu Tales from the Thousand Lakes sau Elegy, Under The Red Cloud este in egala masura o capodopera a metalului in general.

https://youtu.be/_ql4Xe6MxQ4

Chitaristul Esa Holopainen a declarat urmatoarele: „Turneul mondial Under The Red Cloud a debutat exact dupa lansarea albumului cu showuri alaturi de Nightwish si Arch Enemy. Sunt foarte bucuros sa continuam turneul in martie in Eruopa. Va fi cel mai mare turneul European al nostru de pana acum si vom avea o serie de invitati speciali alaturi de noi pe scena. Va fi epic! Asa ca ne vedem la concerte !”

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop – partener Orange) la urmatoarele preturi:

– 60 de lei Acces General si 90 de lei Golden Circle – pana pe 1 februarie
– 70 de lei Acces General si 100 de lei Golden Circle – pana pe 2 aprilie
– 80 de lei Acces General in ziua concertului si la intrare (biletele Golden Circle din fata scenei vor fi sigur sold out, ca de obicei)

Numarul de bilete este limitat la 1500 de persoane. Showul are loc in cortul incalzit al Arenele Romane. Numarul de bilete Golden Circle din fata scenei este limitat la 250 de persoane. Cumparati-va bilete din timp, showul va fi sold out si nu biletele nu vor fi suplimentatu si nici locatia nu se va modifica.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, cu Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un Eveniment METALHEAD warmup party METALHEAD Meeting Festival 2015 (3-5 iunie – Arenele Romane – Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Rotting Christ, Delain si multi multi altii)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top