Concerte Rock

Aeon Blank si Arashai canta cu Alternosfera pe 19 decembrie la Bucuresti

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Trupa  canta pe 19 decembrie la Bucuresti la Arenele Romane. 

Alaturi de basarabeni, pe scena vor urca si trupele Aeon Blank si Arashai.

Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave si gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in cadrul Metalhead Awards.

Trupa a semnat anul trecut cu Universal Music Romania si are doua albume la activ, “Handmadegods & Godmadedemons” (2012)  si “Dark Waters” (2014).

Aeon Blank inseamna: Emil Luca – chitara si voce, Mircea Becherescu – chitara, Adrian Popescu – bass, Zory David – clape si Radu Artin – tobe.

Despre ei, Arashai declara: „Arashai nu este mai mult decat transpunerea sub forma de vibratii a patru personalitati diferite.  Am format Arashai ca un mod de a ne exprima ideile, nemultumirile, convingerile si frustrsrile, de a pune laolata toate influentele noastre, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou si de a transmite un mesaj.  Nu suntem adeptii lui „suna ca” si ai lui „seamana cu”, nu suntem fanii genurilor si clasificarilor. „Rap metal”, „stoner”, „sludge”, „nu metal”, „hardcore” nu pot sa ne descrie decat.”

Biletele costa 40 de lei pana pe 18 decembrie iar in ziua concertului pe 19 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD, recomandat de ROCK FM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top