Noutati

Albumele trupei ALTERNOSFERA, acum disponibile online, exclusiv pe site-ul Elefant.ro

Odata cu lansarea albumului EPIZODIA, ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova, a reeditat doua albume mai vechi, respectiv „Orasul 511” (2005) si „Visatori cu plumb in ochi (sau ultima scrisoare catre femeia nordica)” (2007).  Toate cele 3 albume se gasesc exclusiv online, pe site-ul Elefant.ro si sunt lansate de labelul Sphere Records.

Aflata in plin turneu de promovare in Romania al albumului EPIZODIA, trupa Alternosfera reediteaza, alaturi de albumul „Epizodia” si doua albume mai vechi.

„Orasul 511” a aparut in 2005 si este primul album Alternosfera. CD-ul cuprinde  hituri precum „Wamintirile”, „Vreau să-mi dai”, „1500” sau „Orasul 511”.  Denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formatia isi avea sala de repetitie.

 

Visatori cu plumb in ochi (sau ultima scrisoare catre femeia nordica)” a aparut in 2007 iar in track list sunt, printre altele, „Columb”, „Femeia Nordica”, „Inchisoarea Alba”, „Ne Uneste, Ne Desparte”, „Ploile Nu Vin”.

„Epizodia”, cel mai recent album al formatiei, lansat pe 14 martie 2013 cuprinde single-lul „Singuratate”, dar si „Drumuri π (necunoscute)”, „Nepoata Lui Gagarin”,  „Epizodia”.

Daca va aflati in acest sfarsit de saptamana la Constanta sau Galati (vineri, 5 aprilie, Constanta, Doors Club | sambata, 6 aprilie, Galati, Zodiar Club), atunci puteti urmari concertele pe care ALTERNOSFERA le sustine in cadrul turneului de promovare al albumului „Epizodia”, in cele doua orase.

Paginile de facebook ale evenimentelor, aici:

Constanta – Doors Club – 5  aprilie 2013 – http://www.facebook.com/events/606174089399788/

Galati – Zod!ar Club –  6 aprilie 2013 – http://www.facebook.com/events/524607254251051/

Asculta aici cateva piese noi de pe albumul EPIZODIA: http://www.youtube.com/AlternosferaOfficial

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album – „Orasul 511” a fost lansat in mai 2005 si include piesa “Wamintirile”, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza „Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica” iar in 2008 lanseaza EP-ul „Flori din groapa Marianelor”.

 

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul „Virgula”. „Arunca-mi”, „Doua Eve”, „Muta”, au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul „Virgula” a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top