Noutati

Afla cu ce solist vocal vine Apocalyptica la Bucuresti!

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revistaMaximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Apocalyptica va prezenta un amplu program in care va fi promovat ultimul material discografic, intitulat “7th Symphony”, insa nu vor lipsi piesele de rezistenta care au facut trupa celebra. Solistul vocal cu care formatia va ajunge la Bucuresti se numeste Tipe Johnson (Foto) si este cunoscut atat pentru activitatea din cadrul turneelor Apocalyptica, cat si pentru cea pe care a avut-o alaturi de trupa The Leningrad Cowboys.

Piesa “Not Strong Enough” feat Tipe Johnson, piesa extrasa de pe ultimului album, poate fi urmarita la: http://www.youtube.com/watch?v=O0yB_MA3MOc&feature=player_embedded

“7th Symphony” include 10 piese si a fost lansat in august 2010 prin Sony Music. Materialul a urcat pana pe locul 2 in Finlanda, iar in Polonia a obtinut Discul de aur!

 

“7th Symphony” tracklisting:
01. At the Gates of Manala
02. End of Me (ft. Gavin Rossdale of Bush)
03. Not Strong Enough (ft Brent Smith of Shinedown)
04. 2010 (ft. Dave Lombardo of Slayer)
05. Beautiful
06. Broken Pieces (ft. Lacey Sturm of Flyleaf)
07. On the Roaf Top with Quasimodo
08. Bring Them to Light (ft. Joe Duplantier of Gojira)
09. Sacra
10. Rage of Poseidon

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
95 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. 
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
110 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei  pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei – doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

Eveniment organizat cu sprijinul:
 UrsusX-Lab SolutionsStalinskaya.

Parteneri: 7 SeriMetalhead.roMetalfan.roLets’rock.roIconcert.roRockstage.roMetropotam.ro,Magomedia.roRadio Nord Est IasiRadio Rock RomaniaRockpolis Media, Eventim.ro,Blackhawk Security, Welcome2clujSpard Team


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top