Concerte Rock

Aeon Blank – live Control

Aeon Blank – live@ControlAeon Blank – live show 26 Martie 2013

Afterparty cu Brutus! ( 50% discount la bar, dupa ora 22.00)

Sala Berlin- Str. Constantin Mille, nr. 4
Intrare libera

Fondatorii trupei sunt Emil Luca și Alex Gabroveanu, ambii chitariști în formula inițială. Pe parcurs, li s-au alăturat basistul Alex Comărnicianu, bateristul Doru Trocan și clăparul Ștefan Crăciun. În prezent, doar Emil Luca și Alex Comărnicianu mai fac parte din trupă, ceilalți trei fiind înlocuiți de-a lungul timpului (în ordine cronologică) de către Bogdan Valentin, Sorin Frățilă și Mircea Becherescu.

Stilul abordat de Aeon Blank a fost încă de la început rock alternativ cu influențe dark wave, metal, gothic etc.

Festivalurile în cadrul cărora a cântat trupa Aeon Blank au fost:
GĂRÂNA (2011), alături de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fără Vise și Jukebox
ROAD WOLVES BIKE FEST (2012)
B’ESTFEST (2012)

Albumul Handmadegods & Godmadedemons a fost lansat pe 26 aprilie 2012 în clubul bucureștean Wings, iar la concert au fost invitați The Fractures și Running Clouds. Albumul Handmadegods & Godmadedemons conține 17 piese, dintre care cinci au fost difuzate intens de Radio Guerrilla. Piesa „Of Gravity And Passion” a ajuns pe locul 2 în cadrul emisiunii „Top Show”, iar “Auguries Of Innocence” pe locul 3. „Kong”, ultima piesă a trupei care a intrat pe frecvențele Guerrilla a fost difuzată pînă în luna noiembrie 2012.
La finele anului 2012, Aeon Blank a lansat single-ul „A Perfect Day To Fly”, un featuring cu Delia Opran, solista trupei Antarctica. Concertul de lansare a avut loc la Clubul Țăranului Român din cadrul Muzeului Țăranului Român.
Cel de-al doilea album al trupei va fi lansat în toamna anului 2013.

Videoclipul piesei „Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV România începând cu 23 septembrie 2012, când trupa a fost prezentă în cadrul emisiunii Alternative Nation.

La finalul anului trecut Aeon Blank a castigat titlul Best Alternative Newcomer 2012 in cadrul concursului organizat de Metalhead (concurs bazat pe voturile fanilor).

www.facebook.com/AeonBlank/info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top