Concerte Rock

8 MARTIE – Concert Silviu Pasca si petrecere pana in zori!

Pe 8 martie, zi trecuta in calendarul femeilor cu semn de exclamare si in cel al barbatilor cu semn de portofel, la vreme de seara, va asteptam in Clubul Puzzle la un concert cu dedicatie!

Doamnelor, Domnilor, cea mai frumoasa petrecere din Bucuresti va asteapta cu un show de muzica live mai speciala. Daca ati obosit de aceleasi cover-uri pe care le stie toata lumea sile canta mai toate trupele de cover-uri, ei bine, Silviu Pasca are un repertoriu special! Piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk,hip-hop (puteti asculta piese semnate Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock – suna tentant nu-i asa?

Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine – acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca, unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului “The Guy”, semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti de iubire si de rasfat pentru Doamne si Domnisoare…si pentru Domnii din dotare!

Petrecerea incepe la ora 22:00, cu muzica de “incalzire” si “dezmortire” de care se va ocupa DJ FREddY. Apoi va urma concertul, in reprize cat sa va trageti sufletul si sa mai comandati unul dintre minunatele cocktail-uri de la bar. Dupa concert, pana dimineata, tot DJ FREddY va tine atmosfera si poate si clientii…”sus pe bar”!

Surprize avem! Mai ales pentru doamne si domnisoare…!

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Intrare: 25 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top