Noutati

Workshop Fotografie de Concert@Legere Live – By Miluță Flueraș

Duminica, 24 februarie 2013 aveti ocazia de a participa la un workshop de fotografie de concert, tinut de mine. Avand experienta a numeroase concerte si festivaluri renumite, cu artisti precum Bon Jovi, AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses, Red Hot Chili Peppers, dar si ai scenei underground, voi impartasi celor prezenti din experienta dobandita de-a lungul timpului ca fotograf de concert.
Ne dorim sa antrenam participantii intr-o discutie libera asupra fotografiilor prezentate in cadrul workshop-ului. Pe langa detaliile tehnice, despre compozitie si multe alte ponturi pentru a putea obtine fotografii de concert reusite, se vor analiza cateva portofolii ale unor fotografi de concert care s-au remarcat, dar si imagini ale celor inscrisi la workshop.
Workshop-ul este gazduit de Legere Live, Piata Rosetti, nr.5 si va incepe la ora 16:00. Intrarea este libera, dar pentru ca exista un numar limitat de locuri, doritorii sunt rugati sa se inscrie aici(http://miluta.ro/index.php/inscriere-workshop).
Participanții la acest workshop vor avea ocazia sa ia parte, alaturi de mine, la workshop-uri practice one-to-one. De asemenea, au pregatita o surpriza din partea partenerului Photosetup.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/482176425161295/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top