Noutati

Within the Nova a lansat in format digital single-ul”Ground Zero”

Within the Nova a lansat melodia ”Ground Zero” care poate fi ascultata sau descarcata in format digital la linkul de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/WithinTheNova-GroundZeroWe

 

Formatia a declarat: “’Ground Zero‘ este al doilea single al nostru, mixat si masterizat de catre Vlad Bornuz. Piesa vorbeste despre cum suntem prinsi intr-o continua fuga. Desi ne luptam cu glasul din minte ce incearca sa ne indrume, ramanem constanti in a fi clientul fidel al tentatiilor ce ne sunt etalate pe fata fara nicio rusine de catre ‘demonii’ din jurul nostru, pierzandu-ne cu totul in acest joc al deceptiei. Cai de mijloc nu exista. O iei de la zero, te ridici si ii ‘vanezi’ pe cei care te-au ‘vanat’ o viata intreaga sau taci, pleci capul si devii doar o alta victima a circumstantelor.”

 

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

 

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top