Noutati

Vernisaj Noises Within – expozitie de fotografie – de Miluta Flueras

Joi, 12 septembrie 2013, începând cu orele 19, la galeria Saint Ink (str. Doamnei, nr.3) va avea loc vernisajul expoziției de fotografie ”Noises Within”, semnată de fotograful Miluță Flueraș.
”NOISES WITHIN este un drum personal către cele ce se desfășoară dincolo de luminile scenei, o poveste în imagini alb-negru pe care nu avem ocazia să le vedem zi de zi. Este modul meu de a sprijini mișcarea underground, de a-i aduce pe artiști un pic mai aproape de public, de a le da prilejul de a fi ei înșiși în fața aparatului de fotografiat.
Pe scenă artistul este în primul rând un performer, iar spectacolul în sine nu este decât o mică parte din ceea ce înseamnă lupta artistului underground, o luptă de cele mai multe ori cu el înșuși, ce are loc departe de ochii publicului. Până nu demult, fotografiile mele – ca fotografii de concert în general – au căutat să surprindă numai acea frenezie de a fi pe scenă și în fața scenei. NOISES WITHIN vă propune să parcurgem un drum invers: să ne întoarcem atenția, preț de câteva clipe, către locul unde ideile, improvizațiile și încercările se transformă, unde tot acel zgomot interior devine vers, capătă ritm.
De unde vine pasiunea pentru această muzică și ce legătură are ea cu fotografia? Pentru mine spiritul underground are ceva din misterul camerei obscure: undeva între zidurile Bucureștiului, într-o sală de repetiții, departe de ochii publicului, ia naștere muzica underground.”
Expoziția conține 16 lucrări și se poate vizita în perioada 12-26 septembrie 2013, galeria fiind deschisă între orele 15:00-24:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top