Concerte Rock

VEIL OF MAYA, Diamonds Are Forever , Scars Of A Story , The Dignity Complex, Divided By Perception la Gambrinus Pub

The Shelter Agency & Gambrinus Pub prezinta:

VEIL OF MAYA (us)
Diamonds Are Forever (ro)
Scars Of A Story (ro)
The Dignity Complex (ro)
Divided By Perception (ro)

luni , 8 iulie 2013 @ Gambrinus Pub , Cluj-Napoca
open doors: 21:00
start: 22:00
entrance: 20 Lei > 22:00 < 30 lei

Veil Of Maya
Formata in 2004, in Chicago, VEIL OF MAYA sunt o clasica reprezentare a sarguintei americane si muncii anevoioase, alegand calea grea a succesului: mult timp petrecut pe drumuri si nenumarate turnee, dar iata ca programul istovitor este rasplatit inzecit. Acest cvartet este una dintre putinele trupe ce pot sa combina intr-un mod autentic elemente de metal progresiv, death metal melodic, thrash si brutalitatea genului hardcore, pastrand ascultatorul constant interesat si cu rasuflarea intretaiata.
Odata cu lansarea debutului in 2006, All Things Set Aside, dupa numeroase schimbari de line-up, trupa a ramas la forma initiala de cvartet. In 2008 au semnat contractul cu aclamatii Sumerian Records, un pas important pentru trupa. Interesul casei de discuri era vadit ridicat, VEIL OF MAYA lansand la cateva luni dupa al doilea album, The Common Man’s Collapse, de o calitate superioara primului. [id], un material dinamic ce acastigat respectul scenei aferente datorita abordarii unice si temelor actuale dezbatute, fiind pozitionat pe locul 107 in Billboard 200. Ultimul material, Eclipse, poarta semnatura producatorului Misha Mansoor, chitarist al trupei Periphery. VEIL OF MAYA sunt totodata si contribuitori ai scenei „djent”.
https://www.facebook.com/veilofmaya
http://itunes.apple.com/us/album/eclipse
http://www.twitter.com/veilofmayaband
http://www.myspace.com/veilofmaya

Diamonds Are Forever
Diamonds Are Forever este o formatie de metalcore din Cluj-Napoca, Romania, ce a luat nastere in luna septembrie 2011 prin contopirea a doua trupe deja existente incepand un proiect nou, dar avand ca baza solida munca ambelor trupe initiale. Astfel in noiembrie al aceluiasi an, formatia participa la concursul Global Battle of the Bands Romania unde ajung pana in faza finala a competitiei. Piesele deja existente, au facut posibila lansarea primului material, un EP de 4 piese -Whom shall I fear – lansat in luna decembrie alaturi de care a fost facuta si lansarea oficiala a primului videoclip The eyes of blinded sorrow.
Evenimentul de lansare a fost considerat un succes de catre publicatiile de profil, ocupand locul 2 la Premiile anuale Metalhead la sectiunea Best Release Party 2011. Tot la aceleasi premii, Diamonds Are Forever ocupa primul loc pe podium la sectiunea Best Romanian Metal Newcomer 2011
Acestea au insemnat doar inceputul, pentru ca in martie 2012 sa fie lansat un single nou precum si un nou videoclip pentru acesta, toate acestea fiind continuate cu primul turneu national.

Scars Of A Story
Membrii trupei Scars of a Story se intalnesc pentru prima oara undeva pe la mijlocul lunii octombrie 2011.Ideea a pornit de la cei doi chitaristi,Vlad si Peter,care pun bazele primelor compozitii,ulterior alaturandu-se acestor idei Dany(bas),Bitzah(voce)si Cristi(tobe),care paraseste trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi .Punctul comun al celor 5 membrii fiind dorinta de a aduce ceva nou scenei underground din Cluj-Napoca.Genul abordat se vrea a fi New age metal,Metalcore,Post Hardcore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top