Concerte Rock

URMA – ultimul concert in Bucuresti 2013 @ Control

Sambata, 21 decembrie, ora 21.00: URMA – ultimul concert in Bucuresti 2013 @ Control

Sambata, 21 decembrie, Control Club va fi gazda ultimului concert din 2013 al trupei URMA, care promoveaza cel mai nou material discografic intitulat „LOST END FOUND”, oferit de Catapulta Records, in parteneriat cu Fundatia Pro Patrimonio si Ordinul Arhitectilor din Romania.

www.youtube.com/watch?v=_XYx8zQzN80

Fb event
Intrare: 20lei.
Biletele pot fi gasite la intrarea in club, in seara evenimentului.
Sala Berlin/ Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

*****

Apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale discografice, URMA revine cu un nou material de studio, ce contine 11 piese, din care putem mentiona „Terminus” „All Wrong” sau „Cine Iubeste si Lasa”, videoclipurile acestor single-uri depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Despre Lost End Found

Noul album a fost inregistrat in studiourile ISV , avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.
Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.
Construit integral sub deviza „fara compromisuri”, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic va fi oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate „LOST END FOUND”.
Avand ca baza de selectie mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate in cadrul repetitiilor, sedintelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului si a concertelor din strainatate sustinute in Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutau, responsabil de altfel pentru grafica intregii discografii URMA.


Noul album URMA – Lost End Found s-a lansat pe 28 noiembrie, fiind disponibil pe site-ul Urma http://shop.urma.ro/ si in reteaua magazinelor Carturesti.
De asemenea albumul poate fi achizitionat si in format digital in cadrul celor mai cunoscute magazine online, Itunes, Spotify, Amazon MP3, Google Play, Rdio, Deezer, Xbox Music, Rhapsody, eMusic, simfy, Muve Music, MySpace Music, iHeart Radio, Nokia, MediaNet, VerveLife, Wimp, Sony Music Unlimited, Gracenote, Shazam, 7Digital, Juke, Slacker, Youtube Music & JB HI-FI.

https://itunes.apple.com/ro/album/lost-end-found/id738267206

Produs de Mani Gutau / Catapulta Records, in parteneriat cu Fundatia Pro Patrimonio si Ordinul Arhitectilor din Romania, noul album atrage atentia asupra unor monumente de patrimoniu ce necesita interventie imediata, privind reabilitarea si restaurarea lor.

Urme arhitecturale pierdute ce trebuiesc protejate si pretuite cu responsabilitate si consideratie. Folosind exemple pozitive precum Casa Mincu / Bucuresti sau Uzinele de Apa / Suceava, unde un grup de arhitecti voluntari, dedicati si entuziasti au reusit cu eforturi constructive sa salveze si sa redea comunitatii monumente de patrimoniu inestimabile, noul album atrage atentia asupra unor urme arhitecturale de poveste, din care putem mentiona Palatul Cantacuzino, Sinagoga din Timisoara sau Cazinoul Constanta, care necesita o reabilitare si restaurare imediata, pentru a nu deveni urme pierdute iremediabil, precum Hala Matache sau Moara lui Assan.

Mai multe detalii despre acest inedit parteneriat, despre intentiile noului album discografic si modul sau unic de prezentare, vor fi dezvaluite in cadrul concertului de lansare sustinut la Control Club in data de 21 decembrie de la ora 21:00.

www.urma.ro
www.facebook.com/urmabook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top