Concerte Rock

Urban Metal #5: DEMONICAL, Spasmodic, Hailstone – Club Fabrica

Grupul suedez Demonical revine la Bucuresti pentru un concert ce are loc duminica, 20 octombrie la Club Fabrica din Bucuresti. Trupa isi va promova noul album intitulat Darkness Unbound, disponibil via Cyclone Empire.

CD-ul a fost inregistrat in acelasi studio Necromorbus din Suedia. ‘Credem ca acest album va fi o piatra de temelie, nu doar pentru formatie cat si pentru actuala scena death metal si valul suedez old-school.’ declara formatia.

Componenta Demonical include membri ce au activat in trupe death metal cu renume, Centinex, Grave, Interment si Diabolical. Albumul Death Infernal a obtinut recenzii excelente in presa de specialitate, locul 6 in topul Rock Hard Germany si 2 in revista Legacy.

Alaturi de Demonical, scena din Fabrica ii va avea ca invitati pe Hailstone (Germania) si Spasmodic (Suedia) impreuna cu o trupa locala ce va fi anuntata in urmatoarele zile.

Concertul incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se vor putea achizitiona doar de la intrarea in club, in seara evenimentului.

Afterparty dupa concert.

LINKS:

Demonical: youtu.be/71BWYE4oQNY

Hailstone: youtu.be/_Bn03lNGS0o

Spasmodic: youtu.be/fI4_1I0GYCY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top