Concerte Jazz & Altele

UNSPREZECE zile pana la concertul GREGORIAN, turneu cu un REAL succes in toata Europa!

 

Mai sunt doar unsprezece zile pana la intalnirea cu incredibilul cor GREGORIAN, eveniment ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 16 mai, de la ora 20.00. Nu vor lipsi Amelia Brightman si Narcis Iustin Ianau, artisti ce ii vor acompania pe cei opt gregorieni pe intreaga durata a show-ului.

Portile se vor deschide incepand cu ora 19.00!

GREGORIAN se afla in turneul de adio, un turneu de succes, ce pana in acest moment a desfasurat concerte cu casa inchisa. Astazi, vor avea spectacol in Rostock, Germania.

Va reamintin: GREGORIAN au trimis si un mesaj publicului roman.
Link catre mesajul video, aici: https://www.youtube.com/watch?v=Qz2RngARplc&feature=youtu.be

La inceput, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinta “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo – Enigma. Sub acest concept au inregistrat albumul Sadisfaction cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (sotia lui Frank Peterson de la acea data) si Birgit Freud. Oricum, a fost singurul album in acest stil, ce dupa ani a condus la ceea ce multi dintre noi cunoastem: albumele Masters of Chant. In 1998, Peterson si echipa lui formatata din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau and Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarandu-se sa pasesca pe zona cantecelor in stil gregorian. Selectia cantecelor era foarte stricta. Pentru fiecare album piesele au fost atent selectionate, aceasta pe langa melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman si Carsten Heussman. Doisprezece vocalisti au fost angajati sa inregistreze piesele intr-o atmosfera bisericeasca, pentru ca sunetul sa fie unul cat mai aproape de adevar.

“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.

Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

• Categoria I – 199 lei
• Categoria II – 99 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate
• bilete.ro si magazinele Germanos;
• eventim.ro;
• myticket.ro si magazinele Diverta;
• bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National
• startickets.ro si ticketstore.ro
• salapalatului.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top