Concerte Rock

ULTRA S ROCK by ADRIAN NAIDIN & IONUT MICU JOHN IN CLUBUL PHOENIX DIN CONSTANTA

Violoncelistul Adrian Naidin și toboșarul Ionuț Micu, doi muzicieni desăvârșiți, colaboratori ai trupei Phoenix, prezintă, într-o insolită versiune pentru violoncel și percuție, spectacolul ULTRA S ROCK, un concert inedit, in care virtuozitatea instrumentala a celor doi este amplificata pana la infinit de vocea de poveste a lui Adrian Naidin . Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin, testează sunete și maniere de expresie în colaborări excepționale. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rockul într-o versiune specială, adăugând vigoare și forță unor piese consecrate deja la superlativ.
Unul dintre cele mai apreciate proiecte fusion, primit cu entuziasm de publicul din toata tara, este prezentat în premieră, sâmbătă, 9 martie, de la ora 21.00, în club Phoenix din Constanța. Biletul costă 25 de lei.

Rezervari la telefon : 0730 617 787

ADRIAN NAIDIN: Confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, și de regizorul grec Mihalis Kakogiannis – care i-a fost admirator, Adrian Naidin a fost aplaudat, alături de trupa Phoenix sau alături de actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, pe Scena Mare a Teatrului Național din București. A primit ovații și alături de pianistul Raul Kusak, pentru proiectului world “Cântice’n cerc”, lansat în luna mai și prezentat la Freedom Jazz Festival sau la Festivalul Folk You. Muzica i-a sedus și pe producătorii de la Voltage Production şi Bona Fide Productions, care au inclus “cânticele” pe coloana sonoră a filmului “The Necessary Death of Charlie Countryman”, peliculă care s-a turnat în această primăvară în România si care a beneficiat de supervizarea muzicala a celebrului muzician american Moby.

IONUȚ MICU este un fenomen, fascinează cu rafale sălbatice de percuții, fie alături de legendarii Phoenix, fie în proiecte hibride, cele mai aplaudate în București și în țară. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la școala populară de arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu, testând și inventând note și sonorități speciale, cu fantezie, har și pasiune. La 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi, și-a descoperit adevărata vocație: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică, căruia inițial i-a fost technician, iar mai apoi ucenic. În martie 2000 era deja în măsură să se confrunte cu marele public, pe care l-a provocat alături de nume de legendă. Inițial în formația Talisman, pe vremea când aceasta aduna succes după succes în topurile din România. A urmat Krypton și Compact, până să fie cooptat de trupa pe care o numește de suflet, Phoenix, o formulă care i-a adus notorietatea și consacrarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top