Concerte Rock

Ultimele pregatiri pentru "Maximum Rock Awards"

Azi, 26 februarie 2014, are loc gala de premiere „Maximum Rock Awards”, in cadrul careia formatiile castigatoare isi vor ridica trofeele iar Changing Skins, Apa Simbetii si Reizdent Ex vor da tot ce au mai bun pe scena.

Evenimentul va avea loc in Club Colectiv, incepand cu ora 20:30. Cei care doresc sa isi procure bilete la pretul promotional de 20 de lei o mai pot face doar azi, prin reteaua Eventim. In ziua evenimentului, biletele vor mai fi disponibile doar de la intrarea in locatie, inainte de show, la pretul de 25 de lei.

Toate cele trei formatii sunt nerabdatoare sa urce pe scena si au transmis un mesaj pentru fanii care vor fi prezenti la eveniment.

Rezident Ex, trupa care a castigat doua trofee la editia de anul acesta a „Maximum Rock Awards”, a pregatit o reprezentatie cu invitati importanti, cum ar fi Leo Iorga (ex-Compact), Dudu Isabel (ex-Vespera, ex-Seven), Sebastian Bolocan, Ciprian Rosulescu si Klaus Pardos.

Alaturi de Rezident Ex se va mai regasi si tobosarul Florin Cvasa, care si-a adus aportul pe noul disc al trupei, „Alpha”.

Iata cateva cuvinte despre solistii care vor evolua alaturi de Rezident Ex la premiile „Maximum Rock”.

Leo Iorga

Este una dintre cele mai apreciate voci din rockul autohton si a avut colaborari de succes cu trupe renumite precum Compact, Schimbul 3 sau Pacifica.

Dudu Isabel

Dudu Isabel, considerat printre cele mai bune voci ale noului val de metal romanesc, a cantat cu formatii ca Seven, Voices of Silence sau Vespera, dar a luat parte si la evenimente ca”Vocea Romaniei”, unde a fost purtatorul de cuvant al undergroundului local.

Sebastian Bolocan

A debutat la varsta de 15 ani pe scena Teatrului de Vara din Sibiu cu formatia de punk Khonopyda, alaturi de care a activat pana in anul 2003. In 2003, a format alaturi de cativa prieteni trupa Blind Spirits care a activat pana in vara lui 2012. Grupul a lansat si un disc numit „Trapped Into Reality”. Sebastian a mai cantat si cu proiecte ca Blueservice, trupa de coveruri Pasager si Airforce.

Ciprian Rosulescu

Prima formatie in care a activat a fost The Crown, in 2002, unde muzicianul se ocupa de chitara si de backing vocals. In 2003, a format trupa Ankh, unde si-a asumat rolul de frontman. Ankh a activat pana in anul 2007. In 2012 formeaza trupa Motorizer.

Klaus Pardos

A facut parte din Steel, Fatum si Cash alaturi de care a inregistrat piese, a luat parte la evenimente si si-a facut un nume in lumea rock locala.

Fanii muzicii rock sunt asteptati pe data de 26 februarie 2013 in Club Colectiv unde ii asteapta o seara de neuitat, plina cu surprinze!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top