Reportaje/Cronici

Turneul European Selfish Murphy (Recenzie)

Fromatia de muzica celtic-punk din Romania (Sfintu Gheorghe), Selfish Murphy si-a aniversat cei trei ani de activitate cu un turneu european organizat in  zece tari. Statiile importante din turneul European au fost in Madrid (Spania) unde a avut loc cea de a 5-a editie a festivalului St. Patrick Days Festival si in Cehia, in cadrul Irish Cultural Festival din  Ostrava care aniversa a 10-a editie. Formatia in decursul lunii Martie a parcurs peste 14000 km, itinerariul fiind: Cluj-Napoca(Romania), Velky Meder (Slovacia), Suiecin si Poznan (Polonia), Gent (Belgia), Saint Nazairre (Franta), Ramalosa, Madrid si Algorta (Spania), Tezzes sul Brenta (Italia), Wiener Neustadt (Austria), Nysa (Polonia), Maribor si Ljubjana (Slovenia), Ada si Zenta (Serbia) si intr-un final Ostrava (Cehia). In orasele enumerate formatia a tinut in total 18 concerte.

Turneul formatiei Selfish Murphy a fost organizat in asa fel, incat au vizitat tarile in perioada in care acestea aveau sarbatorile cu tematica irlandeza, astfel in afara de promovarea formatiei si muzicii celtice au avut posibilitatea de a intalni alte formatii cu profil asemanator.

Turneul in sine a fost demna de deschiderea anului 2014 pentru formatie, deoarece a avut privilegiul de a performa in fata a 10.000 de entuziasti ai muzicii celtice. Cu sfarsitul turneului activitatea formatiei nu s-a terminat caci in anul 2014 ii vom revedea pe cei de la Selfish Murphy atat pe plan national cat si european.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top