Festivaluri

Tuborg Green Fest powered by Rock the City 2012

Update: Noi nume confirmate

Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experiență unică tuturor participanților la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfârşitul lui iunie şi se va întinde pe durata a trei zile, pline de rock şi metal de cea mai bună calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor urca pe scena festivalului bucureştean.

În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack şi mulţi alţii vor susține concerte explozive la a patra ediție a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.
Tuborg înseamnă, prin definiție, muzică de calitate şi o atitudine liberă. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se întâlnesc, în fața scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cântăreți rock. Ajuns la a 4-a ediție, festivalul a devenit deja o tradiție, un moment aşteptat al anului. Ne dorim ca în fiecare an să ne autodepăşim, oferind fanilor muzicii de calitate experiențe memorabile!”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.
Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.
Guns N’Roses va veni pentru a doua oară în România, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cântate până acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunţă încă de pe acum unul de zile mari, iar cei care îşi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor ‘90 vor avea parte de multe surprize.
Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oară în România. Deschizător de drumuri pe scena metalică la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerată una dintre cele mai energice trupe live şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai aşteptate apariţii pe scenele româneşti din ultimele aproape două decenii.
Un nume care merită toată atenţia este şi Black Label Society, grup format la iniţiativa fostului chitarist din formaţia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o altă premieră pentru România şi, în acelaşi timp, o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock.
Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu “Everything About You” şi “Cat’s In The Cradle”, hituri din prima parte a anilor ‘90, iar publicul de sex feminin vor avea ocazia să-l vadă la lucru pe unul dintre sex simbol-urile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.
Grupul britanic Saxon este şi el un punct de atracţie al festivalului, cu cei reuniţi în jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon în sfera heavy metal, iar apariţia la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemnează o altă premieră pentru România.
Pe lângă aceste nume mari, vor mai fi prezente şi multe alte trupe de renume precum The Cult, Godsmack (premieră pe scenele din România), Within Temptation, Lots Prophet, Pentagram şi Sweet Savage. În plus, alte câteva formaţii sunt pregătite pentru a se alătura acestui eveniment şi vor fi anunţate în scurt timp.
Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pewww.eventim.ro.
Accesul publicului, se va face în ziua de vineri29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor vor fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, orele 13.00.
Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top