Concerte Rock

Trupa VESPERA celebreaza Ziua Independentei Finlandei in Hard Club din Cluj-Napoca

Sambata, 6 Decembrie, va asteptam la primul concert VESPERA (si cu siguranta nu ultimul) in HARD CLUB, pentru o seara speciala dedicata Zilei Independentei FINLANDEI!

In antreu, proiectii SUOMIROCK history – de la Hanoi Rocks la 69 Eyes, de la Sentenced la Impaled Nazarene.

VESPERA

In anul 2005, in orasul Cluj-Napoca, Dorin Panduru si Vlad Popovici pun bazele unui nou proiect muzical ce promoveaza un stil aparte de power-gothic cu influente doom.

Anul 2008 le aduce locul intai la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”, castigat cu piesa „Mary of Bethany”.

In 2011 lanseaza „Desert of the Real” cu sprijinul lui Tibor Baszo (Alias Music Studio) care, din punct de vedere muzical, este considerat original si aparte datorita imbinarii unei game largi de stiluri si influente. Imediat dupa lansare solista Teodora Barla paraseste trupa, fiind inlocuita de DUDU ISABEL.

Anul 2012 aduce o noua reusita trupei Vespera prin castigarea premiului cel mare la Posada Rock Festival (Campulung Muscel) si astfel calificarea in finala GBOB Romania. La bas apare JOHANN HENTZ.

Trupa sustine numeroase concerte in toata tara participand la festivaluri importante precum Artmania, Peninsula, Rock in Parc, intruniri de motoare si impartind scena cu diverse nume autohtone si de afara. 2014 marchează o alta plecare din formatie, anume cea a lui Razvan Moca, dar si sarbatoreste sosirea altor doi membri, anume George Chereji la tobe si respectiv, chitaristul Richard Bordea, alături de care Vespera trece la următorul nivel, din punct de vedere stilistic, gratie stilului proaspat si indraznet al lui Richard.

In ultimii doi ani, trupa a sustinut zeci de concerte in toată tara, participand la intalniri moto si festivaluri rock, precum Peninsula, Artmania, Rock in Parc, Maximum Rock Festival, impartind scena cu nume sonore din tara si din strainatate, precum The Animals, My Dying Bride, Leaves’ Eyes sau 69 Eyes. De asemenea, in 2013, formatia castiga locul I la sectiunea metal din cadrul festivalului Rock’N’Iasi.

In prezent, membrii formatiei lucrează la cateva piese nou-noute, continuand cu o serie de aparitii publice, concerte si promovarea stilului si mesajului muzical abordate de Vespera.

Componenta actuala (2014):

– Dudu Isabel (vocal)

– Dorin Panduru (chitara, voce)

– Johann Hentz (bass)

– Andrei Calbajos (keys)

– George Chereji (tobe)

– Richie Bordea (chitara)

Concertul va incepe la ora 21:00, accesul publicului urmand sa se faca incepand cu ora 20:00. Suport artisti: 10 LEI

Dupa concert, va avea loc un afterparty cu metal finlandez!

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1483483301939023

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top