Concerte Rock

Trupa The R.O.C.K. aduce AC/DC la Costinesti!

Prin glasul primei formatii Tribute AC/DC din Romania, The Rise Of the City King (The R.O.C.K.) a pornit in turneu national de promovare a celebrei formatii rock n roll. Maniera foarte apropiata de original si asemanarea izbitoare dintre solistul Daniel Ignat si Brian Johnson , au facut ca trupa The R.O.C.K. sa ajunga in scurt timp in atentia publicului din Romania. Au ajuns in orase ca ARAD, TIMISOARA, CLUJ, BISTRITA, FAGARAS, BRASOV, CRAIOVA, CONSTANTA si BUCURESTI. Ei au cantat pe scenele mai multor festivaluri importante din Romania, alaturi de nume mari ale muzicii romanesti cum ar fi Iris, Vita de Vie, Cargo, Pacifica, Kumm si Suie Paparude.

http://www.facebook.com/TheROCK.Romania

Sambata 11 august ii invitam pe impatimitii muzicii rock, la un show incendiar marca AC/DC cu trupa The R.O.C.K. , care va ajunge pentru prima data pe litoralul romanesc la WHITE HORSE in Costinesti.
Thunderstruck, You Shook Me All Night Long, Highway to hell, Back in Black sau TNT sunt numai cateva dintre melodiile de succes ale legendarei trupe AC/DC care se vor auzi in concert.
Trupa The R.O.C.K. a fost infiintata in anul 2011 si are urmatoarea componenta: Iulian (lead guitar); Silviu (rithm guitar, backing vocals); Daniel Ignat (lead vocals); Pato (bass, backing vocals); Alex (drums).
So…LET THERE BE…….The R.O.C.K.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top