Noutati

Trupa clujeană Lights Out! şi-a lansat astăzi un nou videoclip, la piesa "Sylabus"

La două luni de la difuzarea în premieră a primului videoclip din cariera formaţiei, la „Mirror”, Lights Out! lansează în această dimineaţă un videoclip proaspăt. Filmat la piesa „Sylabus”, clipul este realizat de către regizorul clujean Matei Pleşa.

Lights Out! se pregătesc de o toamnă plină care debutează în această dimineaţă, odată cu lansarea online a unui nou videoclip al trupei. Este vorba de o variantă acustică, de final de vară la „Sylabus”, ce-a de-a 3-a piesă de pe discul de debut, EP- ul „Patience”.

Filmările au avut loc pe parcursul unei după-mese pe malul Someşului, pe aşa- numita „plajă din Grigorescu”. Videoclipul a fost realizat în întregime de către tânărul regizor clujean Matei Pleşa, cunoscut pentru proiectul personal „Micii meșteşugari”, ce conţine o serie de video-uri despre practicanţi ai unor meserii ce astăzi par învechite (potcovari, pantofari, lutieri) şi care insistă asupra unor valori tradiţionale românești, cum ar fi mesteşugul, tradiţia, pasiunea, munca, sufletul (mai multe detalii despre proiectul acestuia, pe www.mateiplesa.com). Matei a ajuns să colaboreze cu Lights Out! răspunzând provocării venite de la blogul clujean de muzică indie Indiescouts.ro, de a realiza un videoclip filmat într-o locaţie inedită din Cluj-Napoca, cu o trupă coborând de pe scenă şi ţinând reprezentaţii libere pe stradă, acustice, neanunţate. La realizarea videoclipului şi-a adus aportul şi Valentin Pleş, din postura de tehnician de sunet.

Noul videoclip Lights Out! poate fi urmărit la calitate HD

 

Official email: office@thelightsareout.com Mobil: +4 0755 052 085 (Dan Vamanu – PR & Management)

Acesta este cel de-al doilea videoclip prezentând trupa prestând o piesă proprie în manieră acustică, primul fiind „Lights Out! Unframed” (care poate fi vizionat aici: http://youtu.be/4r4g8sXvyDE), lansat în martie 2012 şi care surprinde o serie de miniconcerte acustice spontane ţinute pe parcursul unui weekend în diferite locaţii din centrul Clujului.

Momentan trupa se pregăteşte de primul concert pe stagiunea de vară la Cluj- Napoca – acesta va avea loc în Gambrinus Pub, pe 22 septembrie, având ca invitaţi pe shoegazerii clujeni de la Quantum Drive (https://www.facebook.com/QuantumDrive). De asemenea, formaţia plănuieşte un mic turneu prin ţară, dublat de un concert la Budapesta, primul în afara graniţelor pentru tinerii clujeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top