Noutati

Trooper te face vedeta la Rocklaureat 2012 !

Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de Trooper pe 11 mai in club Fabrica.

TROOPER anunta un nou concert in Bucuresti, pe 11 mai in club Fabrica. Evenimentul va fi prima editie a Rocklaureatului, o competitie muzicala despre care aflati mai multe chiar de la Coiot, solistul Trooper:

“Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tutoror liceenilor din Romania. Daca bacalureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”

La Rocklaureat se pot inscrie trupe din toata tara, singura conditie de participare la fiind aceea ca toti membri formatiei sa fie elevi de liceu.

Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat, vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre aceastea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper !

Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoare voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top