Concerte Rock

TROOPER – acces si program pentru concertul de sambata din Turbohalle

Pe 19 octombrie la Turbohalle, TROOPER va pune în scenă cea mai mare producţie a sa de până acum. Memorabila experienţă ce va însemna 3 ore de show, efecte pirotehnice de ultimă oră, invitaţi surpriză şi recuzită spectaculoasă se va concretiza într-un DVD. Concertul va fi deosebit de atractiv şi din punct de vedere vizual, graţie faptului că întregul eveniment se va desfăşura pe o scenă cu patru laturi, situată în mijlocul sălii de spectacol. Aranjamentul, ce este deja un element definitoriu pentru showurile Metallica ori U2, este folosit în premieră de o trupă rock din România.

ACCES ŞI PROGRAM

14.30: acces Guitar Clinic
15.00 – 16.00: Guitar Clinic cu Balaurul şi Laurenţiu

* Cei care iau parte la această sesiune vor avea posibilitatea ca, după încheierea ei, să îşi lase chitările într-un spaţiu de stocare, care va fi securizat până la încheierea concertului.

17.45 – Acces meet & greet
18.00 – 19.00: Meet & greet
18.30: acces general
20.00 – 23.00: show Trooper

Trooper insistă asupra faptului că showul se va desfăşura exact în intervalul orar specificat mai sus. Coiotu’ detaliază: “începem fix la ora 20.00 şi încheiem la 23.00 astfel încât cei prezenţi să ajungă în timp util la metrou

10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scenă şi vor cânta o piesă în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor afla dacă se află printre cei norocoşi chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

Iar 10 dintre cei prezenţi la concertul Trooper din 19 octombrie vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea loc la Romexpo în decembrie. Aceştia vor fi desemnaţi prin tregere la sorţi, în seara lansării albumului “Atmosfera,” şi vor câştiga o invitaţie dublă.

În urna din care se va face extragerea vor fi colectate părţile detaşabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de preţ. Cei 10 câştigători vor primi o invitaţie valabilă pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie în Pavilionul Central de la Romexpo.

La acelaşi concert, Affliction, partenerul oficial al formaţiei Trooper, pune la bătaie 2 tricouri, ce vor fi acordate tot prin tragere la sorţi.

În cadrul concertului de la Turbohalle vor răsuna pentru ultima oară live cele mai iubite piese din repertoriul Trooper! Alin Dincă (Coiotu’), solistul formaţiei, a anunţat printr-un mesaj video faptul că, la concertul din 19 octombrie va cânta pentru ultima oară live “Strigăt”, “Tari ca munţii,” “Amintiri” sau “Doar a mea,” piese ce au contribuit fundamental la consacrarea şi succesul formaţiei.

Preţ bilete:

Categoria Guitar Clinic – 40 lei – include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul şi Laurentiu – sold out
Categoria Meet And Greet – 20 Ron – include meet and greet + CD
Bilet general  – 10 Ron

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.biletoo.rowww.blt.ro şi www.eventim.ro

Sâmbătă se vor vinde doar bilete pentru acces general, exclusiv la Turbohalle. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top