Concerte Folk

Trio muzical pentru "Dragoste in 3" – un nou concert cu muzica Altfel semnat Alina Manole

Alina Manolee ca orice adult: nu se schimba.RamaneacelasiOm, daruitsi sincer, pe scena si in afara ei. Muzica pe care o scriepastreaza subiecte Tabu, scrise in Limba Romana. Dar, oricat s-ar vorbi despre emotii, de la extaz la furie, cuvintele ei se joaca, castiga sensuri noi, datoritapovestilor celor care vin sa o asculte.

Formula de concert a serii de 14 noiembrie concert ce va avea loc in Puzzle Cafe Bistro & Live Events din Bucuresti – o aduce pe Alina Manolealaturi de unul dintre cei mai buni pianisti ai clipei jazz romanesti, Raul Kusak, si de Claudiu Purcarin, un tobosar de finete si vibratie. Un trio pentru concertul numit Dragoste in 3 intr-o ecuatie de stil muzical pe care Alina Manole si-l revendica, cu multe argumente, in plaja de stiluri autohtone. Nu, nu e folk, nu, nu e nici jazz, este doar o Muzica si o ecuatiede poveste care trebuie incercata live.

Ce vor canta acesti minunati artisti impreuna? Vor alege acele scenarii care le plac, scenarii de Dragoste, de Amanti, de Viata. Unele dintre ele se afla pe albumele deja scoase, altele isi asteapta randul in studio. Albumul Luna Patrata nu mai exista decat in casele celor care l-au cumparat deja , albumul Dragoste in 3 isi revendica sfirsitul de tiraj…asa ca Albumul nou si-a adunat deja cantecele care acum sunt prezente in fiecare concert in cautarea ecoului din inimile sufletelor care vin sa se marturiseasa, inteligent si cu umor, cu toate pacatele.

Experienta unui concert Alina Manole bulverseaza pentru ca, spre deosebire de prestatia mecanica a multor performeri din showbiz, muzica ei are acea inteligenta emotionala a oamenilor care traiesc si aleg cum sa o faca. si e, mai presus de orice, pentru fiecare dintre spectatori, o experienta extrem de personala.

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/640522732665432

Pagina oficiala a artistei: https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial

Fragmente de concert:

Explica-mi si mie: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc

Dragoste in 3: http://www.youtube.com/watch?v=og5iQsbAQoM

Concert Alina Manole – Dragoste in 3
Formula de concert: Alina Manole (voce, chitara)
Raul Kusak (clape), Claudiu Purcarin (tobe)
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Acces pe baza de bilet, la intrarea in club: 30 de lei
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top