Concerte Rock

TIDES FROM NEBULA, ROADKILLSODA & MERE w PIȚIPOANCE ÎNTUNECATE – În POD, Timișoara

#Merelesuntbune dar niciodată ca atunci când sunt cel mai aproape de cer, adică în POD, pe 12 DECEMBRIE, la cel mai party psychedelic al anului, din Timișoara!

Reprezentăm două curente muzicale ce sunt vârful de lance a rock-ului European: stoner rock, respectiv post rock, frați gemeni dar două personalități opuse: una abrazivă și deșertică, telurică; cealaltă visătoate, spațială,melancolică.

Tides From Nebula [PL] – Instrumental rock / Postrock

Ți se prezintă la apogeul creației lor, la sfârșitul unui vast turneu internațional, culminând cu un concert în premieră pentru Timișoara. Pierde-te într-un univers texturat și pixelat cu infinite reverberații. Cunoaște cartografii ce au pus Polonia pe harta mondială a post rock-ului!

……………………..……………………..……………

RoadKillSoda [B] – Stonerrock

Călărește un Mustang focos de riff-uri, pe o șosea singuratică din deșert! Trăiește un trip total numit Yo No Hablo Ingles, premiera celui de-al doilea album al stonerilor bucureșteni.

……………………..……………………..……………

Mere (Tm) – nuenimicdoarunpicciudat

Te provoacă să fii căutător de comori pentru o seară. Descoperă arhitectura unui labirint de oglinzi și iluzii muzicale!

……………………..……………………..……………

HAPPY ENDING w Pițipoance Întunecate feat. Mihu

Open doors: 20:00
MERE: 21:30
ROADKILLSODA: 22:40
TIDES FROM NEBULA: 00:00
AFTERPARTY: 01:30 – ∞
Support: 20 lei

……………………..……………………..……………

MORE INFO

TIDES FROM NEBULA

In aceasta toamna tarzie sau iarna timpurie, Tides from Nebula vin la Timisoara, invaluiti in praf interstelar, haos cosmic si sonor si frumoasele nebuloase care i-au facut sa ii indragim.
Trupa a luat nastere in 2008, iar cvartetul polonez a reusit sa ajunga la statutul de „local heroes” printr-o combinatie inedita de post-rock si progressive, carora li se adauga prestatii energice, spre deliciul si bucuria fanilor amatori de crescendo si adrenalina, cat si de frumoase introspectii instrumentale. Muzicii lor le lipsesc versurile si, in egala masura, este greu sa iti dai seama daca si de unde isi preaiu acestia influentele. Intr-o nisa in care originalitatea si spontaneitatea sunt greu de atins, TIDES FROM NEBULA reusesc acest lucru fara prea mult efort.
Polonezii au la activ 3 albume, maiestuos strucurate intr-un ritm progresiv, ce urmaresc traiectorii diferite in vastul univers al muzicii contemporane. Emotia ce se revarsa din muzica lor a ajuns sa se transpuna si pe scena, fiind una dintre cele mai apreciate nume din scena post-rock europeana, pasind pe scena multor festivaluri, alaturi de nume mari ca si Caspian, This Will Destroy You, Ulver, Oceansize sau God Is An Astronaut.

www.tidesfromnebula.com
www.youtube.com/watch?v=n9_pIla12qA

ROADKILLSODA

Formatie de stoner rock, originara din Bucuresti, Romania. Are la activ 3 releasuri, A fucked up trip gone bad (2011), Oven sun (2013) si Yo no hablo ingles (2014). Pentru ultimul material discografic formatia a semnat cu binecunoscutul label Universal. De-a lungul activitatii sale, Roadkillsoda a impartit scena cu trupe precum Karma to burn, Ufomammut, Planet of zeus, 1000Mods, Black tusk. A deschis schowul Billy Idol din Cluj, a cantat la toate festivalurile mari de rock din tara; Peninsula, Bestfest, Rockstadt si a cantat ca headliner la festivalul Fuzztastic si conventia de tatuaje din Salonic din Grecia,2014. Sunt sustinuti de Monster energy drink.

……………………..………

MERE

Mere a început in 2010 în Arad, în garajul bunicului de la bloc, umplându-ne lungile zile de vară cu jamm-uri.
Plecând de la rădăcini pur rock n roll și blues, Mere a ajuns după 4 ani de creație la un stil îndatorat psihedelicului din toate timpurile, dar în egală măsură rigorii clasice și structuriii de sonată pervertită (adică Pop) , păstrând în același timp la loc sfânt greutatea riff-ului.
Mere se află în constantă tranziție și începe să prindă viață dincolo de mebrii săi sau gen muzical. În prezent la concertele noastre puteți auzi cea mai evoluată și mai puternică formulă formată din: Bruno cel etern, Victor cel care râde, Jackie Popescu metalarul convertit (Kultika) și cel mai nou venit, drummer extraordinaire, Sergiu Nădăban (B-ton).
Am cântat cu oameni faini din rock-ul românesc gen Travka, Lunaamară, Alternosfera, B-ton, East Roots, Kultika, Nomega, Partizan. Am cântat și în Serbia, la Kladovo și am rezidențiat 3 ani la rând festivalul de teatru Amifran din Arad.

EPILOG
În prezent merelesuntfoartebune și ți-i aducem în premieră pe Tides, pe prietenii RKS și pe gagiciile Pițipoance Întunecate într-un concert care se vrea concretizarea unei vechi ambiții megalomane de a face totul mai mare, mai bine și mai tare.
Sperăm că și tu ne împărtășești pasiunea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top