Concerte Rock

Therion – un concert pe masura celor 25 de ani de experienta!

THERION revine la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat dePromusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia siElyose.

Formatia suedeza va sarbatori in acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic preconizat sa apara in luna septembrie 2012.

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Maximum Rock ce va fi publicat in scurt timp, Christofer Johnsson a declarat: “Anul acesta sarbatorim 25 de ani de existenta atat printr-un nou produs discografic, cat si printr-un turneu ce vrea sa arate maturitatea noastra artistica, dar sa si prezinte publicului un show extraordinar care cu siguranta nu va fi uitat prea curand”.

Cu ocazia zilei de nastere a lui Christofer Johnsson (10.08.) – liderul formatiei -, trupa a tinut sa salute fanii din Romania. Mesajul poate fi urmarit aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pr5wOBCvTRM

Reamintim ca pentru concertul Therion de la Bucuresti mai sunt exact 10 zile in care fanii pot achizitiona bilete la pretul de 85 lei (31 august fiind ultima zi). Dupa data de 31 august biletele pot fi achizitionate la pretul de 95 lei urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 + 50 bilete OFERTA! Sold Out!!!!!!
85 lei
 – urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei – in perioada 1 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top