Concerte Rock

Therion la Arenele Romane in martie 2018

După o pauză de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formația suedeză THERION revine cu un nou material discografic – „Beloved Antichrist”-, o „operă metal” a cărei lansare va fi urmată de un turneu european intens, concretizat în peste 50 de concerte. Și pentru că nu putea să ocolească România, Therion va ajunge și în țara noastră în data de 11 martie 2018 la Arenele Romane din București.

Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal IMPERIAL AGE, dar și o altă trupă ce va fi anunțată în următoarea perioadă.

Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare următoarea săptămână pe www.ambilet.ro.

 

Despre noua „operă metal”, Christofer Johnsson, liderul Therion, spunea în urmă cu câțiva ani într-un interviu că:

„Înainte de vă da cu părerea, imaginați-vă întâi un film care urmează să fie turnat, însă are nevoie de coloană sonoră. Au nevoie de o piesă death metal pentru o scenă, o baladă pentru altă scenă și o melodie heavy metal pentru cea de a treia scenă. Sunteți întrebați dacă aceste piese își găsesc cumva rostul. Producătorul dorește să afle dacă fiecare în parte este bună sau nu, nu îi pasă ce fel de gen a fost preluat. Dacă un film are nevoie de o baladă într-un anumit moment, cu siguranță va fi compusă una singulară. Aceeași poveste se aplică și opiniilor legate de opera ce trebuie prestată în timpul unui turneu. Ea trebuie să conțină diferite genuri atunci când diferite lucruri se desfășoară pe scenă. Ar fi incredibil dacă oamenii și-ar da silința să își folosească imaginația puțin mai mult pentru a vedea cum trei părți vor suna mai târziu cu mai mulți soliști și orchestră reală”.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top