Concerte Rock

THE ROCK electrizeaza BUCURESTIUL

Pregatiti-va ! Sambata, 17 noiembrie, de la ora 21:30, trupa THE ROCK va electriza atmosfera in clubul Ageless din Bucuresti cu cele mai tari piese AC/DC ale tuturor timpurilor !!! Hiturile celebre ale australienilor insotite de solo-urile ‘nebune’ de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar sunt asteptati cei mai impatimiti fani ai ROCK-ului sa cante la unison refrenele melodiilor „You shook me all night long” , „Thunderstruck” sau „Highway to hell” !
http://www.youtube.com/watch?v=57LZTgC0D2w

 

Infiintat in 2011, proiectul “THE ROCK” tribut AC/DC reuseste sa aduca in atentia publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe rock’n roll australiene. Maniera foarte apropiata de original in care sunt interpretate piesele, face ca de fiecare data show-ul sa fie complet si plin de energie.
THE ROCK a reusit ca doar in cateva luni sa se remarce la festivaluri ca BEst Fest, Padina Fest, 

Poiana Urbana, Out of Doors Fest si multe altele, dar si cu ocazia sustinerii mai multor concerte in cluburi si evenimente private din orase ca Arad, Timisoara, Cluj, Bistrita, Baia Mare, Fagaras, Brasov, Craiova, Pitesti, Constanta si Bucuresti. THE ROCK isi propune sa aduca spiritul AC/DC mai aproape de fanii din Romania si nu numai.

For those about to ROCK…WE SALUTE YOU!!!

http://www.facebook.com/events/293643624085437/


Componenta trupei THE ROCK :


Daniel Ignat – Lead Vocal
Nik Baydin – Solo Guitar
Adrian Popescu- Rithm Guitar
Mircea Preda – Bass-player
Constantin Barbaselu – drums

Pret bilet-15 lei

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top