Concerte Rock

The R.O.C.K. (Tribute AC/DC) ajunge la Bacau

Prin glasul primei formatii Tribute AC/DC din Romania, The Rise Of the City King (The R.O.C.K.) a pornit in turneu national de promovare a celebrei formatii rock n roll. Maniera foarte apropiata de original si asemanarea izbitoare dintre solistul Daniel Ignat si Brian Johnson , au facut ca trupa  The R.O.C.K. sa ajunga in scurt timp in atentia publicului din Romania. Au ajuns in orase ca ARAD, TIMISOARA, CLUJ, BISTRITA, FAGARAS, BRASOV, CRAIOVA, CONSTANTA si BUCURESTI.                                                               Ei  au cantat pe scenele mai multor festivaluri importante din Romania, alaturi de nume mari ale muzicii romanesti cum ar fi  Iris, Vita de Vie, Cargo, Pacifica, Kumm si Suie Paparude.

http://www.facebook.com/TheROCK.Romania?ref=hl

http://www.facebook.com/events/151093545032683/

http://www.youtube.com/watch?v=Wr6_6dMa2YA&feature=share

Vineri, 12 octombrie, cu incepere de la ora 21:30, ii invitam pe impatimitii muzicii rock,  la un show incendiar marca AC/DC  cu trupa The R.O.C.K. , care va ajunge pentru  prima data in clubul “Crimson Music Live” din Bacau.

Thunderstruck, You Shook Me All Night Long, Highway to hell, Back in Black sau TNT sunt numai cateva dintre melodiile de succes ale legendarei trupe AC/DC care se vor auzi in concert

Trupa The R.O.C.K. a fost infiintata in anul 2011 si are urmatoarea componenta: Iulian    (lead guitar); Silviu    (rithm guitar, backing vocals); Daniel Ignat (lead vocals); Pato (bass, backing vocals); Alex   (drums).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top